1. Пројино брашно 80-90
2. Кромпир -млади 30-120
3. Пасуљ 200-400
3. Паприка 150-250
4. Парадајз 120-200
5. Краставци 70-100
6. Тиквице 80-100
7 Цвекла 60-80
8 Спанаћ
9 Купус 80
10 Целер 200
11 Першун веза 30
12 Шаргарепа 100-120
13 Зелени лист купуса 50
14 Зелена салата 20-40
15 Црни лук 60-100
16 Бели лук 700-800
17 Шампињони 200
18 Броколи 150-200
19 Празилук 200
20 Карфиол 150-200
21 Плави патлиџан 200
22 Кисели купус 150
23 Млади лук (веза) 30-40
24 Корнишони 120
25 Ротква 80
26 Ротквице 30-40
27 Боранија 300
28 Крушке 300
29 Јабуке 40-100
30 Боровнице
31 Трешње 120-200
32 Kајсије 350
33 Мед 800-1000
34 Нектарине 350
35 Брескве 350
36 Суве шљиве 400-500
37 Лубенице 70
38 Купине
39 Малине
40 Шљиве
41 Јагоде 100-150
42 Лимун 140-150
43 Јужно воће 120-280
44 Лешници 1кг 1000-1200
45 Језгра ораси 800-1000
46 Очишћена живина 200-370
47 Јаја 8-14
48 Кајмак 600-850
49 Сир 250-500
50 Пршута 900-1900
51 Сланина 350-800
52 Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
1 Телад
2 Дебеле свиње 160
3 Прасад 260-270
4 Овце 120-130
5 Јагњад
6 Пшеница 30
7 Кукуруз 30
8 Јечам 30
1. ШАРАН 399
2. ЛИГЊЕ, КОЛУТИЋИ 460
3. ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
3. ГИРИЦЕ 149
4. ОСЛИЋ ХЕК 409
5. ФИЛЕТ СОМА 295
6. СКУША 349
7. ХАРИНГА 249 8 ПАСТРМКА 519