Društvo

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР, Чачак, 25. јун

Пројино брашно            80-90

Кромпир – млади           60-70

Пасуљ                                 200-400

Паприка                             150-250

Парадајз                             120-200

Краставци                          50-60

Тиквице              60-70

Цвекла                 120

Спанаћ               

Купус                    60-80

Целер                  250

Першун, веза                    30

Шаргарепа                        120

Зелени лист купуса        50-60

Зелена салата                  50

Црни лук                            80

Бели лук                             700

Шампињони                    200

Броколи                             250

Празилук                           250

Карфиол                             250

Плави патлиџан               200

Кисели купус             120

Млади лук (веза)             30-40

Корнишони                      70-80

Ротква

Ротквице          

Боранија                            250

Крушке               250-300

Јабуке  40-100

Боровнице                        1000 1200

Трешње                             200

Kајсије                  250

Мед                     800-1000

Нектарине                        160

Брескве       150

Суве шљиве                      400-500

Лубенице                          60

Купине                –

Малине                              350-400

Шљиве                –

Јагоде   180-200

Лимун                  140-200

Јужно воће                        120-200

Лешници 1 кг                    1000-1200

Ораси, језгра                     800-1000

Очишћена живина         200-370

Јаја                        8-14

Кајмак                 600-850

Сир                        250-500

Пршута                 900-1900

Сланина                 350-800

Суџук                  800

СТОЧНА ПИЈАЦА                           

Телад                   –

Дебеле свиње                

Прасад                 220-240

Овце                     120

Јагњад                 240

Пшеница                           30

Кукуруз                              30

Јечам                   30

ШАРАН                399

ЛИГЊЕ, КОЛУТИЋИ        460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ          359

ГИРИЦЕ                              149

ОСЛИЋ ХЕК                        409

ФИЛЕТ СОМА                   295

СКУША                   349    

ХАРИНГА                            249

ПАСТРМКА                        519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.