Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

    НАЗИВ РОБЕ 24.07.
Пројино брашно 80-90
Кромпир 50-60
Пасуљ 200-400
Паприка 100-250
Парадајиз 50-100
Краставци 50-60
Тиквице 60-80
Цвекла 80-100
Спанаћ  
Купус 25-40
Целер 350
Першун веза 30
Шаргарепа 80-100
Зелени лист купуса 50
Зелена салата 30-40
Црни лук 70-100
Бели лук 800-1000
Шампињони 200
Броколи 250-300
Празилук 200
Карфиол 250-300
Плави патлиџан 250
Кисели купус 150
Млади лук (веза)  
Лубенице 40
Кајсије 200
Брескве 70-80
Нектарине 80-90
Крушке 80-120
Вишње 90-100
Боровнице 1000
Шумске јагоде  
Боранија 140-200
Мед 700-800
Јабука 40-180
Ротквице 50
Суве шљиве 250-350
Трешње  
Јужно воће 120-250
Шљиве 60
Лешници 1кг 1200
Језгра ораси 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-13
Кајмак 700-850
Сир 250-500
Пршута 1000-1800
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 180-200
Овце 120-130
Јагњад 200
Пшеница 25
Кукуруз 20
Јечам 25
КВАНТАШ 24.07.
Вишња 50
Млади кропир 30
Краставац  
 Купус 15
Парадајз 50-60
Нектарина 50
Кајисије  
Крушке 60-70
Бресква 50
Боранија  
Лубенице 30
   НАЗИВ РОБЕ 24.07.
ШАРАН 469
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ОСЛИЋ КРУПНИ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 589

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.