Пројино брашно | 80 |
Кромпир | 50 |
Пасуљ | 250-300 |
Паприка | 200 |
Парадајз | 200 |
Краставци | 200 |
Тиквице | 200 |
Цвекла | 50 |
Ротква | 50-60 |
Купус | 50 |
Koрнишони | |
Першун веза | 30-50 |
Шаргарепа | 50 |
Зелени лист купуса | 70 |
Зелена салата | 50-70 |
Црни лук | 50-70 |
Бели лук кг | 700-800 |
Шампињони | 200 |
Броколи | 200 |
Празилук | 120 |
Карфиол | 200 |
Плави патлиџан | |
Ротквице | 50-70 |
Спанаћ | 150 |
Мушмуле | |
Грожђе | |
Тикве | 60-80 |
Јабука | 30-150 |
Крушка | 100-200 |
Суве шљиве | 250-500 |
Малине 1кг | |
Јужно воће | 130-240 |
Лешници 1кг | 1200-1500 |
Језгра ораси | 600-800 |
Очишћена живина | 350 |
Јаја | 10-14 |
Кајмак | 600-700 |
Сир | 250-300 |
Пршута | 1200-1700 |
Сланина | 350-750 |
Суџук | 800 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |
Телад | |
Дебеле свиње | 180 |
Прасад | 230-240 |
Овце | 130 |
Јагњад | 290 |
Пшеница | 24 |
Кукуруз | 22 |
Јечам | 25 |