Pijačni barometar, 24. februar

Пројино брашно 80
Кромпир 50
Пасуљ 250-300
Паприка 200
Парадајз 200
Краставци 200
Тиквице 200
Цвекла 50
Ротква 50-60
Купус 50
Koрнишони
Першун веза 30-50
Шаргарепа 50
Зелени лист купуса 70
Зелена салата 50-70
Црни лук 50-70
Бели лук кг 700-800
Шампињони 200
Броколи 200
Празилук 120
Карфиол 200
Плави патлиџан
Ротквице 50-70
Спанаћ 150
Мушмуле
Грожђе
Тикве 60-80
Јабука 30-150
Крушка 100-200
Суве шљиве 250-500
Малине 1кг
Јужно воће 130-240
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 600-800
Очишћена живина 350
Јаја 10-14
Кајмак 600-700
Сир 250-300
Пршута 1200-1700
Сланина 350-750
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње 180
Прасад 230-240
Овце 130
Јагњад 290
Пшеница 24
Кукуруз 22
Јечам 25

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.