Пројино брашно 80-90
Кромпир – млади 60-80
Пасуљ 200-400
Паприка 180-300
Парадајз 120-180
Краставци 60 -80
Тиквице 70
Цвекла 120
Спанаћ 200
Купус 70
Целер 250
Першун, веза 30
Шаргарепа 120
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 50
Црни лук 80
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 200
Празилук 250
Карфиол 250
Плави патлиџан 250
Кисели купус 120
Млади лук (веза) 30-40
Корнишони 80
Ротква 80
Ротквице 30-40
Боранија 250-300
Крушке 300
Јабуке 40-100
Боровнице –
Трешње 150
Kајсије 250
Мед 800-1000
Нектарине 180
Брескве 150
Суве шљиве 400-500
Лубенице 70
Купине –
Малине 350-400
Шљиве –
Јагоде 180
Лимун 140-150
Јужно воће 120-280
Лешници 1 кг 1000-1200
Ораси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад –
Дебеле свиње 150
Прасад 220-240
Овце 120-130
Јагњад 240
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ, КОЛУТИЋИ 460
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519