НАЗИВ РОБЕ | 06. 08. | 13. 08. | 20. 08. | 27. 08. |
Пројино брашно | 80-90 | 80-90 | 90-100 | 90-100 |
Кромпир -млади | 50-70 | 50-70 | 50-70 | 60-80 |
Пасуљ | 200-400 | 200-400 | 200-400 | 200-400 |
Паприка | 100-150 | 100-250 | 100-250 | 100-250 |
Парадајз | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 80-120 |
Краставци | 80-120 | 80-120 | 80-120 | 100-140 |
Тиквице | 70 | 70 | 70 | 100 |
Цвекла | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Спанаћ | ||||
Купус | 50-60 | 70 | 80 | 80 |
Целер | 250 | 250 | 250 | 250 |
Першун веза | 30 | 30 | 30 | 30 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 50-60 | 50-60 | 50-60 | 50-80 |
Зелена салата | 80 | 80 | 80 | 80 |
Црни лук | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Бели лук | 700 | 700 | 700 | 700-800 |
Шампињони | 200 | 200 | 200 | 200 |
Броколи | 250 | 250 | 300 | 300 |
Празилук | 200 | 200 | 200 | 200 |
Карфиол | 250 | 250 | 250 | 250 |
Плави патлиџан | 200 | 200 | 200 | 200 |
Кисели купус | 120 | 120 | 150 | 150 |
Млади лук (веза) | ||||
Корнишони | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-150 |
Ротква | ||||
Ротквице | ||||
Боранија | 300 | 300 | 300 | 300 |
Крушке | 100-150 | 100-150 | 400-150 | 100-150 |
Јабуке | 40-100 | 40-100 | 40-100 | 40-100 |
Боровнице | 800-1000 | 800-1000 | 1200 | 1000 |
Трешње | 150 | |||
Kаjсије | 200 | |||
Мед | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Нектарине | 80-130 | 100-130 | 100-150 | 120-150 |
Брескве | 100-150 | 100-130 | 100-150 | 120-150 |
Суве шљиве | 500 | 500 | 500 | 400-500 |
Лубенице | 35 | 35 | 35 | 25-30 |
Купине | 400 | 400 | 400 | 400 |
Малине | 600 | 600 | 600 | 600 |
Шљиве | 50-70 | 50-80 | 50-80 | 40-70 |
Грожђе | 230 | 150-230 | 120-150 | |
Лимун | 200 | 220 | 220 | 220 |
Јужно воће | 90-200 | 100-220 | 100-220 | 110-220 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 800-1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 200-370 | 200-370 | 200-370 | 200-370 |
Јаја | 8-14 | 8-14 | 8-14 | 8-14 |
Кајмак | 600-850 | 600-850 | 600-850 | 600-850 |
Сир | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 |
Пршута | 900-1900 | 900-1900 | 900-1900 | 900-1900 |
Сланина | 350-800 | 350-800 | 350-800 | 350-800 |
Суџук | 800 | 800 | 800 | 800 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | ||||
Прасад | 220-240 | 230-240 | 220-240 | 220-240 |
Овце | 110-120 | 110-120 | 110-120 | 110-120 |
Јагњад | 230-250 | 230-250 | 240-260 | 260 |
Пшеница | 30 | 30 | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 | 30 | 30 |
ШАРАН | 399 | 399 | 449 | 449 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 469 | 469 | 469 | 469 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | 359 | 359 | 359 |
ГИРИЦЕ | 149 | 149 | 149 | 149 |
ОСЛИЋ ХЕК | 409 | 409 | 409 | 409 |
ФИЛЕТ СОМА | 295 | 295 | 295 | 295 |
СКУША | 349 | 349 | 349 | 349 |
ХАРИНГА | 249 | 249 | 249 | 249 |
ПАСТРМКА | 519 | 519 | 519 | 519 |