02. 07. | 09. 07. | 16. 07. | 23. 07. | |
Пројино брашно | 80-90 | 80-90 | 80-90 | 80-90 |
Кромпир – млади | 60-70 | 60-70 | 50-70 | 50-70 |
Пасуљ | 200-400 | 200-400 | 200-400 | 200-400 |
Паприка | 150-250 | 100-200 | 100-200 | 100-200 |
Парадајз | 120-200 | 50-130 | 50-100 | 50-100 |
Краставци | 50-60 | 80-100 | 70-100 | 70-100 |
Тиквице | 60-70 | 50-60 | 50 | 50 |
Цвекла | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Спанаћ | ||||
Купус | 60-80 | 60-70 | 50-60 | 50-60 |
Целер | 250 | 250 | 250 | 250 |
Першун веза | 30 | 30 | 30 | 30 |
Шаргарепа | 100-120 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 50 | 50 | 60-70 | 50-60 |
Зелена салата | 50 | 50 | 50 | 50 |
Црни лук | 80 | 80 | 80-100 | 80-100 |
Бели лук | 700 | 700 | 700 | 700 |
Шампињони | 200 | 200 | 200 | 200 |
Броколи | 250 | 250 | 250 | 250 |
Празилук | 250 | 200 | 200 | 200 |
Карфиол | 250 | 250 | 250 | 250 |
Плави патлиџан | 200 | 200 | 200 | 200 |
Кисели купус | 120 | 120 | 120 | 120 |
Млади лук (веза) | 40 | 50 | 50 | |
Корнишони | 70-80 | 70-90 | 70-90 | 70-90 |
Ротква | ||||
Ротквице | ||||
Боранија | 200-250 | 200-250 | 200-250 | 200 |
Грaшак | ||||
Крушке | 250-300 | 150 | 150 | 120-160 |
Јабуке | 40-100 | 40-100 | 40-100 | 40-100 |
Боровнице | 1000 | 1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Трешње | 200 | 200 | 200 | 150 |
Kаjсије | 150 | 150 | 150 | 200 |
Грожђе | ||||
Мед | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Нектарине | 100-150 | 150 | 130 | 100-120 |
Брескве | 80-120 | 150 | 130 | 100-120 |
Суве шљиве | 400-500 | 400-500 | 400-500 | 500 |
Диње | 130 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Лубенице | 55-70 | 60 | 50-55 | 45 |
Купине | 400 | 400 | 400 | |
Малине | 400 | 500 | 600 | 600 |
Шљиве | 150 | 100-150 | 80 | |
Јагоде | 180-200 | 300 | ||
Лимун | 140-180 | 140-180 | 160 | 160 |
Јужно воће | 120-200 | 110-180 | 110-180 | 110-180 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 | 1000-1200 |
Oраси, језгра | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Очишћена живина | 200-370 | 200-370 | 200-370 | 200-370 |
Јаја | 8-14 | 8-14 | 8-14 | 8-14 |
Кајмак | 600-850 | 600-850 | 600-850 | 600-850 |
Сир | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 |
Пршута | 900-1900 | 900-1900 | 900-1900 | 900-1900 |
Сланина | 350-800 | 350-800 | 350-800 | 350-800 |
Суџук | 800 | 800 | 800 | 800 |
Вишње | 100 | 150 | 150 | |
СТОЧНА ПИЈАЦА | 02.07. | 09.07. | 16.07. | 23.07. |
Телад | ||||
Дебеле свиње | ||||
Прасад | 230-250 | 230-240 | 230-240 | 220-230 |
Овце | 110-120 | 110-120 | 110-120 | 110-120 |
Јагњад | 250 | 250 | 250 | 230 |
Пшеница | 30 | 30 | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 | 30 | 30 |
ШАРАН | 399 | 399 | 399 | 399 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 460 | 460 | 460 | 460 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | 359 | 359 | 359 |
ГИРИЦЕ | 149 | 149 | 149 | 149 |
ОСЛИЋ ХЕК | 409 | 409 | 409 | 409 |
ФИЛЕТ СОМА | 295 | 295 | 295 | 295 |
СКУША | 349 | 349 | 349 | 349 |
ХАРИНГА | 249 | 249 | 249 | 249 |
ПАСТРМКА | 519 | 519 | 519 | 519 |