Društvo

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пројино брашно 80-90
Кромпир – млади 50-70
Пасуљ 200-400
Паприка 100-200
Парадајз 50-100
Краставци 70-100
Тиквице 50
Цвекла 100-120
Спанаћ      
Купус 50-60
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 60-70
Зелена салата 50
Црни лук 80-100
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 250
Плави патлиџан 200
Кисели купус 120
Млади лук (веза) 50
Корнишони 70-90
Ротква      
Ротквице      
Боранија 200-250
Грешак      
Крушке 150
Јабуке 40-100
Боровнице 800-1000
Трешње 200
Kајсије 150
Грожђе      
Мед 800-1000
Нектарине 130
Брескве 130
Суве шљиве 400-500
Диње 80-100
Лубенице 50-55
Купине   400
Малине 600
Шљиве   100-150
Јагоде  
Лимун 160
Јужно воће 110-180
Лешници 1кг 1000-1200
Oраси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
Вишње   150
Телад      
Дебеле свиње      
Прасад 230-240
Овце 110-120
Јагњад 250
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 460
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.