Пројино брашно | 80-90 | ||
Кромпир – млади | 50-70 | ||
Пасуљ | 200-400 | ||
Паприка | 100-200 | ||
Парадајз | 50-100 | ||
Краставци | 70-100 | ||
Тиквице | 50 | ||
Цвекла | 100-120 | ||
Спанаћ | |||
Купус | 50-60 | ||
Целер | 250 | ||
Першун веза | 30 | ||
Шаргарепа | 100-150 | ||
Зелени лист купуса | 60-70 | ||
Зелена салата | 50 | ||
Црни лук | 80-100 | ||
Бели лук | 700 | ||
Шампињони | 200 | ||
Броколи | 250 | ||
Празилук | 200 | ||
Карфиол | 250 | ||
Плави патлиџан | 200 | ||
Кисели купус | 120 | ||
Млади лук (веза) | 50 | ||
Корнишони | 70-90 | ||
Ротква | |||
Ротквице | |||
Боранија | 200-250 | ||
Грешак | |||
Крушке | 150 | ||
Јабуке | 40-100 | ||
Боровнице | 800-1000 | ||
Трешње | 200 | ||
Kајсије | 150 | ||
Грожђе | |||
Мед | 800-1000 | ||
Нектарине | 130 | ||
Брескве | 130 | ||
Суве шљиве | 400-500 | ||
Диње | 80-100 | ||
Лубенице | 50-55 | ||
Купине | 400 | ||
Малине | 600 | ||
Шљиве | 100-150 | ||
Јагоде | |||
Лимун | 160 | ||
Јужно воће | 110-180 | ||
Лешници 1кг | 1000-1200 | ||
Oраси, језгра | 800-1000 | ||
Очишћена живина | 200-370 | ||
Јаја | 8-14 | ||
Кајмак | 600-850 | ||
Сир | 250-500 | ||
Пршута | 900-1900 | ||
Сланина | 350-800 | ||
Суџук | 800 | ||
Вишње | 150 |
Телад | |||
Дебеле свиње | |||
Прасад | 230-240 | ||
Овце | 110-120 | ||
Јагњад | 250 | ||
Пшеница | 30 | ||
Кукуруз | 30 | ||
Јечам | 30 |
ШАРАН | 399 | ||
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 460 | ||
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | ||
ГИРИЦЕ | 149 | ||
ОСЛИЋ ХЕК | 409 | ||
ФИЛЕТ СОМА | 295 | ||
СКУША | 349 | ||
ХАРИНГА | 249 | ||
ПАСТРМКА | 519 |