Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Društvo Grad

ЈУТРОС: ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Пијаца, (фото: Мима Зиндовић)
     НАЗИВ РОБЕ   07. 10.
Пројино брашно 140-160
Кромпир 100
Пасуљ 250-500
Паприка 80-230
Парадајз 120-180
Краставци 150
Тиквице 150
Цвекла 100
Спанаћ 200-250
Купус 40-60
Целер 300
Першун веза 30
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 80
Зелена салата 70-80
Црни лук 80-100
Бели лук 700-900
Шампињони 300
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 150-180
Плави патлиџан 80-100
Кисели купус 150
Млади лук (веза)  
Корнишони 150-220
Ротква 150
Ротквице 60
Боранија 200-300
Крушке 80-150
Јабуке 50-100
Грожђе 100-150
Диње 90
Ђумбир 800
Мед 1000-1300
Нектарине 100-150
Брескве  
Суве шљиве 400-550
Лубенице 40-45
Купине  
Малине  
Шљиве 50-60
Вишње  
Лимун 190-240
Боровнице 1000
Јужно воће 130-280
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000-1200
Очишћена живина 319-420
Јаја 12-19
Кајмак 800-1200
Сир 400-600
Пршута 1300-2300
Сланина 600-1200
Суџук 1000
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 300-320
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.