НАЗИВ РОБЕ | 02. 08 | 09. 08 |
Пројино брашно | 100-120 | 100-120 |
Кромпир | 80-100 | 80-100 |
Пасуљ | 350-700 | 350-700 |
Паприка | 120-250 | 80-220 |
Парадајз | 50-120 | 50-120 |
Краставци | 80-100 | 80-120 |
Тиквице | 50-60 | 50-60 |
Цвекла | 120 | 120 |
Спанаћ | ||
Купус | 30-50 | 50-70 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 40-50 | 40-50 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 70-100 | 70-100 |
Зелена салата | 50-90 | 90 |
Црни лук | 80-120 | 80-120 |
Бели лук | 700-1000 | 700-1000 |
Шампињони | 350 | 350 |
Броколи | ||
Празилук | 250-300 | 300 |
Карфиол | ||
Плави патлиџан | 250 | 250-300 |
Кисели купус | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | ||
Ротква | ||
Ротквице | ||
Боранија | 250-300 | 250-300 |
Млади кромпир | ||
Крушке | 100-150 | 100-150 |
Јабуке | 50-100 | 50-100 |
Шљиве | 80-100 | 80-100 |
Грожђе | 200-250 | 200-250 |
Лубенице | 50-60 | 40-60 |
Мед | 1000-1500 | 1000-1500 |
Диње | 60-80 | 60 |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Купине | 400 | 500 |
Боровница | 1000-1500 | 1000-1500 |
Кајсије | 300 | 250-300 |
Брескве | 100-150 | 100-150 |
Смокве | 200-250 | |
Малине | 700 | 700 |
Лимун | 200-250 | 200-250 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-280 | 180-280 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 7-20 | 7-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 | 800-1400 |
Суџук | 1400 | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 320 | 320-350 |
Овце | ||
Јагњад | ||
Пшеница | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 |
ШАРАН | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 269 | 269 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 |
СКУША | 429 | 429 |
ХАРИНГА | 339 | 339 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 |