НАЗИВ РОБЕ | 02. 02. | 09. 02. |
Пројино брашно | 150-170 | 150-170 |
Кромпир | 100-120 | 100-120 |
Пасуљ | 350-700 | 350-700 |
Паприка | 350-400 | 350-400 |
Парадајз | 280-300 | 280-300 |
Краставци | 280-300 | 280-300 |
Тиквице | 300 | 300 |
Цвекла | 100-160 | 100-160 |
Спанаћ | 250-300 | 250-300 |
Купус | 50-80 | 50-80 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 40-50 | 40-50 |
Шаргарепа | 100-180 | 100-180 |
Зелени лист купуса | 100-120 | 100-120 |
Зелена салата | 50-60 | 50-60 |
Црни лук | 150-180 | 150-180 |
Бели лук | 800-1000 | 800-1000 |
Шампињони | 350 | 350 |
Броколи | 350 | 350 |
Празилук | 150 | 150 |
Карфиол | 300 | 300 |
Плави патлиџан | ||
Кисели купус | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | 50-60 | 50-60 |
Ротква | 100-130 | 100-130 |
Ротквице | 60-70 | 60-70 |
Боранија | ||
Корнишони | ||
Крушке | 250-300 | 250-300 |
Јабуке | 50-150 | 40-150 |
Шљиве | ||
Грожђе | 300 | 300 |
Дуње | 300-350 | 300-350 |
Мед | 1000-1500 | 1000-1500 |
Мушмуле | ||
Суве шљиве | 450-550 | 450-550 |
Лубенице | ||
Трешња | ||
Кајсије | ||
Брескве | ||
Вишње | ||
Малине | ||
Лимун | 130-160 | 160 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 130-280 | 120-280 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 279-500 | 279-500 |
Јаја | 10-20 | 10-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-800 | 500-800 |
Пршута | 1400-2800 | 1400-2800 |
Сланина | 700-1300 | 700-1300 |
Суџук | 1350 | 1350 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 500 | 550 |
Овце | ||
Јагњад | ||
Пшеница | 30 | 30 |
Кукуруз | 25 | 25 |
Јечам | 30 | 30 |
ШАРАН | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 |
СКУША | 399 | 399 |
ХАРИНГА | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 |