ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
Aktuelno Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
     НАЗИВ РОБЕ   03. 01.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 350-700
Паприка 150-450
Парадајз 180-350
Краставци 180-300
Тиквице 350
Цвекла 100-120
Спанаћ 250
Купус 80-100
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 60-90
Црни лук 80-120
Бели лук 700-1000
Шампињони 350-400
Броколи 450
Празилук 150
Карфиол 100-150
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 50
Ротква 100-120
Ротквице 80
Боранија  
Корнишони  
Крушке 150-250
Јабуке 50-150
Шљиве  
Грожђе 300-350
Лубенице  
Мед 1000-1500
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Мушмуле 100-200
Брескве  
Смокве  
Малине  
Лимун 160
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 8-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.