НАЗИВ РОБЕ | 03. 01. |
Пројино брашно | 100-120 |
Кромпир | 80-100 |
Пасуљ | 350-700 |
Паприка | 150-450 |
Парадајз | 180-350 |
Краставци | 180-300 |
Тиквице | 350 |
Цвекла | 100-120 |
Спанаћ | 250 |
Купус | 80-100 |
Целер | 250-500 |
Першун веза | 50 |
Шаргарепа | 100-150 |
Зелени лист купуса | 100 |
Зелена салата | 60-90 |
Црни лук | 80-120 |
Бели лук | 700-1000 |
Шампињони | 350-400 |
Броколи | 450 |
Празилук | 150 |
Карфиол | 100-150 |
Плави патлиџан | 350 |
Кисели купус | 200-250 |
Млади лук (веза) | 50 |
Ротква | 100-120 |
Ротквице | 80 |
Боранија | |
Корнишони | |
Крушке | 150-250 |
Јабуке | 50-150 |
Шљиве | |
Грожђе | 300-350 |
Лубенице | |
Мед | 1000-1500 |
Диње | |
Суве шљиве | 400-550 |
Купине | |
Боровница | |
Мушмуле | 100-200 |
Брескве | |
Смокве | |
Малине | |
Лимун | 160 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-280 |
Лешници 1кг | 1500 |
Језгра ораси | 1200 |
Очишћена живина | 299-500 |
Јаја | 8-20 |
Кајмак | 1000-1500 |
Сир | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 |
Суџук | 1400 |