НАЗИВ РОБЕ | 01. 10. | 08. 10. | 15. 10. | 22. 10. | 29. 10 |
Пројино брашно | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Кромпир | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 60-80 |
Пасуљ | 200-400 | 200-400 | 200-400 | 200-400 | 200-400 |
Паприка | 100-170 | 100-170 | 100-170 | 100-170 | 100-170 |
Парадајз | 80-150 | 80-150 | 80-120 | 80-120 | 80-120 |
Краставци | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 120-180 |
Тиквице | 100 | 100 | 120-150 | 120-150 | 120-170 |
Цвекла | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Спанаћ | 200-250 | 200-250 | 200-250 | 200 | 200 |
Купус | 70-80 | 70-80 | 60-70 | 60-70 | 50-70 |
Целер | 250 | 250 | 250 | 250 | 250 |
Першун веза | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 50-70 | 50-70 | 50-70 | 50-70 | 50-70 |
Зелена салата | 60-80 | 50-80 | 50-80 | 50-80 | 50-80 |
Црни лук | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Бели лук | 700-800 | 700-800 | 700-800 | 700-800 | 700-800 |
Шампињони | 200-220 | 200-220 | 200-220 | 200-220 | 200-220 |
Броколи | 300 | 300 | 300 | 300 | 300 |
Празилук | 180 | 180 | 180 | 180 | 180 |
Карфиол | 200 | 160 | 120-130 | 80-100 | 60-80 |
Плави патлиџан | 60-70 | 60-70 | 60-70 | 60-70 | 60-70 |
Кисели купус | 200 | 200 | 200 | 200 | 200 |
Млади лук (веза) | 50 | 50 | |||
Корнишони | 100-150 | 100-150 | 150-170 | 150-170 | 200-250 |
Ротква | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Ротквице | 50 | 50 | 50 | 50 | |
Боранија | 200-250 | 200-250 | 200-250 | 200-250 | 200-250 |
Крушке | 100-130 | 100-120 | 160-200 | 150-200 | 150-200 |
Јабуке | 40-100 | 40-100 | 40-100 | 40-100 | 40-100 |
Дуње | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 120 | 120 |
Трешње | |||||
Kаjсије | |||||
Мед | 800-1200 | 800-1200 | 800-1200 | 800-1200 | 800-1200 |
Нектарине | 130-170 | 130-170 | 220 | 220 | 220 |
Брескве | |||||
Суве шљиве | 400-500 | 400-500 | 400-500 | 500-600 | 500-600 |
Лубенице | 30 | 35 | 40 | ||
Купине | |||||
Малине | |||||
Шљиве | 80-120 | 80-120 | 80-120 | 80-120 | 80-120 |
Грожђе | 120-160 | 130-160 | 140-160 | 140-160 | 120-230 |
Лимун | 220 | 160-220 | 140 | 140 | 130 |
Јужно воће | 120-250 | 120-250 | 130-250 | 130-250 | 130-250 |
Лешници 1кг | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 279-370 | 279-390 | 279-390 | 279-390 | 279-390 |
Јаја | 8-14 | 8-14 | 8-14 | 8-14 | 8-14 |
Кајмак | 600-850 | 600-850 | 600-850 | 600-850 | 600-850 |
Сир | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 |
Пршута | 900- 1900 | 900- 1900 | 900- 1900 | 900- 1900 | 900- 1900 |
Сланина | 350-800 | 350-800 | 350-800 | 350-800 | 350-800 |
Суџук | 800 | 800 | 800 | 800 | 800 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |||||
Телад | |||||
Дебеле свиње | |||||
Прасад | 200-220 | 200-220 | 200-220 | 200 | 200-220 |
Овце | 110-120 | 110-120 | 110-120 | 110-120 | 110-120 |
Јагњад | 260 | 270 | 280 | ||
Пшеница | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
ШАРАН | 449 | 449 | 449 | 499 | 499 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 469 | 469 | 469 | 469 | 529 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 369 | 369 | 369 | 389 | 389 |
ГИРИЦЕ | 149 | 149 | 149 | 149 | 149 |
ОСЛИЋ ХЕК | 479 | 479 | 479 | 479 | 479 |
ФИЛЕТ СОМА | 295 | 295 | 295 | 379 | 419 |
СКУША | 349 | 349 | 349 | 349 | 349 |
ХАРИНГА | 249 | 249 | 249 | 249 | 259 |
ПАСТРМКА | 549 | 549 | 549 | 549 | 549 |