НАЗИВ РОБЕ | 06. 09 | 13. 09 |
Пројино брашно | 100-120 | 100-120 |
Кромпир | 80-100 | 80-100 |
Пасуљ | 350-700 | 350-700 |
Паприка | 80-250 | 100-250 |
Парадајз | 80-150 | 150-250 |
Краставци | 120-200 | 120-150 |
Тиквице | 80-100 | 100 |
Цвекла | 120 | 120 |
Спанаћ | 150-200 | |
Купус | 50-100 | 80-100 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 40-50 | 50 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 100 | 100 |
Зелена салата | 90 | 90 |
Црни лук | 80-100 | 80-120 |
Бели лук | 700-1000 | 700-1000 |
Шампињони | 350 | 350 |
Броколи | 300 | 300 |
Празилук | 200 | 200 |
Карфиол | 250-300 | 200-250 |
Плави патлиџан | 100-150 | 100-150 |
Кисели купус | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | ||
Ротква | ||
Ротквице | ||
Боранија | 250-300 | 250-300 |
Млади кромпир | ||
Крушке | 100-160 | 100-160 |
Јабуке | 50-100 | 50-150 |
Шљиве | 80-100 | 100 |
Грожђе | 180-250 | 150-200 |
Лубенице | 70 | 70 |
Мед | 1000-1500 | 1000-1500 |
Диње | 80-90 | 90 |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Купине | 500 | |
Боровница | 2000 | 2000 |
Кајсије | ||
Брескве | 100-160 | 160-180 |
Смокве | 200-250 | 250-300 |
Малине | 700 | 700 |
Лимун | 150-280 | 280 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 180-280 | 150-280 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 7-20 | 7-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 |