ПИЈАЦА, Фото: В. С.
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Фото: В. С.
     НАЗИВ РОБЕ   30. 08.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 350-700
Паприка 80-250
Парадајз 100-200
Краставци 130-200
Тиквице 80-100
Цвекла 120
Спанаћ  
Купус 50-100
Целер 250-500
Першун веза 40-50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 100
Зелена салата  90
Црни лук 80-120
Бели лук 700-1000
Шампињони 350
Броколи 300
Празилук 200
Карфиол 250-300
Плави патлиџан 100-150
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза)  
Ротква  
Ротквице  
Боранија 250-300
Млади кромпир  
Крушке 100-150
Јабуке 50-100
Шљиве 80-100
Грожђе 180-280
Лубенице 60
Мед 1000-1500
Диње 50-70
Суве шљиве 400-550
Купине 500
Боровница 2000
Кајсије  
Брескве 100-130
Смокве 200-300
Малине 700
Лимун 280
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 180-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 299-500
Јаја 7-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 300-330
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.