ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
     НАЗИВ РОБЕ   02. 08.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 350-700
Паприка 120-250
Парадајз 50-120
Краставци 80-100
Тиквице 50-60
Цвекла 120
Спанаћ  
Купус 30-50
Целер 250-500
Першун веза 40-50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 70-100
Зелена салата 50-90
Црни лук 80-120
Бели лук 700-1000
Шампињони 350
Броколи  
Празилук 250-300
Карфиол  
Плави патлиџан 250
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза)  
Ротква  
Ротквице  
Боранија 250-300
Млади кромпир  
Крушке 100-150
Јабуке 50-100
Шљиве 80-100
Грожђе 200-250
Лубенице 50-60
Мед 1000-1500
Диње 60-80
Суве шљиве 400-550
Купине 400
Боровница 1000-1500
Кајсије 300
Брескве 100-150
Вишње  
Малине 700
Лимун 200-250
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 160-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 299-500
Јаја 7-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 320
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.