пијаца, фото: Виолета Јовичић
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

    НАЗИВ РОБЕ   26. 07
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 350-700
Паприка 120-250
Парадајз 100-150
Краставци 100-150
Тиквице 60
Цвекла 120
Спанаћ  
Купус 30-50
Целер 250-500
Першун веза 40-50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 70-100
Зелена салата 50
Црни лук 80-120
Бели лук 700-1000
Шампињони 350
Броколи 400
Празилук 200-250
Карфиол  
Плави патлиџан 250
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза) 50
Ротква  
Ротквице  
Боранија 250-300
Млади кромпир 80-100
Крушке 120-200
Јабуке 40-200
Шљиве 60-120
Грожђе 300
Лубенице 60
Мед 1000-1500
Диње 80
Суве шљиве 400-550
Купине 300-400
Трешња  
Кајсије 200-270
Брескве 100-150
Вишње  
Малине 700
Лимун 250
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 160-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 299-500
Јаја 7-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 320-350
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
пијаца, фото: Виолета Јовичић
фото: Виолета Јовичић
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК     499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.