ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   07. 06   14. 06   21. 06.
Пројино брашно 100 100 100
Кромпир 100-120 100-120 100-120
Пасуљ 350-700 350-700 350-700
Паприка 300-350 220-350 220-350
Парадајз 120-200 180-250 140-220
Краставци 100-130 100-130 90-130
Тиквице 80-100 80-100 70-100
Цвекла 100 100 100
Спанаћ 250 250  
Купус 50-60 50-60 50-60
Целер 250-500 250-500 250-500
Першун веза 40 40 40
Шаргарепа 100-150 100-150 100-150
Зелени лист купуса 60-80 60-80 60-80
Зелена салата 40-60 40-60 40-60
Црни лук 120-170 120-170 120-170
Бели лук 700-1000 700-1000 700-1000
Шампињони 350 350 350
Броколи 300-350 300-350 300-350
Празилук 200-250 250-300 250-300
Карфиол 250 250 250
Плави патлиџан 250 250 250
Кисели купус 150-200 150-200 150-200
Млади лук (веза) 50 50 50
Ротква 120-150 120-150  
Ротквице 50 50 50
Боранија 300-400 250-350 250-350
Млади кромпир 100-130 100-130 80-120
Крушке 250-450 200-400 130-250
Јабуке 40-200 40-200 40-200
Шљиве   150-200 100-130
Грожђе      
Диње     120-130
Лубенице 130 130 130
Мед 1000-1500 1000-1500 1000-1500
Мушмуле      
Суве шљиве 400-550 400-550 400-550
Јагоде 300-500    
Трешња 150-250 200-250 150-200
Кајсије 250-300 250-300 150-200
Брескве 200 150-200 150-200
Вишње 150-200 150-200 120-150
Малине 600-1000 600-1000 600
Лимун 200 200 200-280
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 160-280 160-280 160-280
Лешници 1кг 1500 1500 1500
Језгра ораси 1000 1000 1000
Очишћена живина 299-500 299-500 299-500
Јаја 7-20 7-20 7-20
Кајмак 1000-1500 1000-1500 1000-1500
Сир 500-900 500-900 500-900
Пршута 1500-3000 1500-3000 1500-3000
Сланина 800-1400 800-1400 800-1400
  СТОЧНА ПИЈАЦА      
1 Телад      
2 Дебеле свиње      
3 Прасад 400   400
4 Овце      
5 Јагњад      
6 Пшеница 30 30 30
7 Кукуруз 30 30 30
8 Јечам 30 30 30
ШАРАН 749 749 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699 699 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429 429
ГИРИЦЕ 269 269 269
ОСЛИЋ ХЕК 599 599 599
ФИЛЕТ СОМА 499 499 499
СКУША 429 429 429
ХАРИНГА 339 339 339
ПАСТРМКА 799 799 799
ТОЛСТОЛОБИК 499 499 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.