НАЗИВ РОБЕ | 02. 09. | 09. 09. |
Пројино брашно | 120-140 | 120-140 |
Кромпир | 100 | 100 |
Пасуљ | 250-500 | 250-500 |
Паприка | 120-180 | 80-200 |
Парадајз | 60-120 | 60-120 |
Краставци | 120 | 100 |
Тиквице | 70-80 | 80-100 |
Цвекла | 100 | 100 |
Спанаћ | ||
Купус | 50-60 | 50-60 |
Целер | 150-350 | 150-350 |
Першун веза | 30 | 30 |
Шаргарепа | 100 | 100 |
Зелени лист купуса | 80 | 80 |
Зелена салата | 50-70 | 70 |
Црни лук | 80-100 | 80-100 |
Бели лук | 600-1000 | 600-1000 |
Шампињони | 300 | 300 |
Броколи | 250 | 250 |
Празилук | 200 | 200 |
Карфиол | 200 | 200 |
Плави патлиџан | 120 | 120 |
Кисели купус | 120-150 | 120-150 |
Млади лук (веза) | ||
Mлади кромпир | ||
Ротква | ||
Ротквице | ||
Боранија | 200-250 | 250-300 |
Крушке | 80-130 | 60-120 |
Јабуке | 50-100 | 50-100 |
Грожђе | 100-140 | 100-140 |
Диње | 70 | 70 |
Kаjсије | ||
Мед | 900-1200 | 900-1200 |
Нектарине | 100-140 | 100-140 |
Брескве | 100-140 | 100-140 |
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Лубенице | 45 | 40 |
Купине | ||
Малине | 800-1000 | 800-1000 |
Шљиве | 50-60 | 60 |
Вишње | ||
Лимун | 260 | 260 |
Боровнице | 800-1000 | 800-1000 |
Јужно воће | 150-280 | 150-280 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 1000-1200 | 1000-1200 |
Очишћена живина | 299-420 | 299-420 |
Јаја | 11-19 | 11-19 |
Кајмак | 800-1200 | 800-1200 |
Сир | 400-600 | 400-600 |
Пршута | 1300-2300 | 1300-2300 |
Сланина | 500-1000 | 500-1000 |
Суџук | 900-1000 | 900-1000 |
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 350 | 300-330 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | ||
Пшеница | 45 | 45 |
Кукуруз | 45 | 45 |
Јечам | 45 | 45 |
ШАРАН | 799 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 579 | 579 |
СКУША | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 699 | 699 |