ПИЈАЦА, фото: Вероника Вукићевић
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР, 9. септембар

Фото: Вероника Вукићевић
     НАЗИВ РОБЕ   02. 09.   09. 09.
Пројино брашно 120-140 120-140
Кромпир 100 100
Пасуљ 250-500 250-500
Паприка 120-180 80-200
Парадајз 60-120 60-120
Краставци 120 100
Тиквице 70-80 80-100
Цвекла 100 100
Спанаћ    
Купус 50-60 50-60
Целер 150-350 150-350
Першун веза 30 30
Шаргарепа 100 100
Зелени лист купуса 80 80
Зелена салата 50-70 70
Црни лук 80-100 80-100
Бели лук 600-1000 600-1000
Шампињони 300 300
Броколи 250 250
Празилук 200 200
Карфиол 200 200
Плави патлиџан 120 120
Кисели купус 120-150 120-150
Млади лук (веза)    
Mлади кромпир    
Ротква    
Ротквице    
Боранија 200-250 250-300
Крушке 80-130 60-120
Јабуке 50-100 50-100
Грожђе 100-140 100-140
Диње 70 70
Kаjсије    
Мед 900-1200 900-1200
Нектарине 100-140 100-140
Брескве 100-140 100-140
Суве шљиве 400-550 400-550
Лубенице 45 40
Купине    
Малине 800-1000 800-1000
Шљиве 50-60 60
Вишње    
Лимун 260 260
Боровнице 800-1000 800-1000
Јужно воће 150-280 150-280
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1000-1200 1000-1200
Очишћена живина 299-420 299-420
Јаја 11-19 11-19
Кајмак 800-1200 800-1200
Сир 400-600 400-600
Пршута 1300-2300 1300-2300
Сланина 500-1000 500-1000
Суџук 900-1000 900-1000
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 350 300-330
Овце 120-130 120-130
Јагњад    
Пшеница 45 45
Кукуруз 45 45
Јечам 45 45
ШАРАН 799 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 199 199
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 579 579
СКУША 419 419
ХАРИНГА 329 329
ПАСТРМКА 699 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.