ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
ПИЈАЦА (фото: Вероника Вукићевић)
     НАЗИВ РОБЕ   07. 01   14. 01   21. 01
Пројино брашно   80-100 80-100
Кромпир   60-80 60-80
Пасуљ   220-400 220-400
Паприка   200-250 200-250
Парадајз   150-200 150-200
Краставци   250 250
Тиквице   150-200 150-200
Цвекла   80-100 80-100
Спанаћ   150-200 150-200
Купус   60-80 60-80
Целер   250 250
Першун веза   50 50
Шаргарепа   100 100
Зелени лист купуса   80-100 80-100
Зелена салата   40-60 40-60
Црни лук   70-100 70-100
Бели лук   700-800 700-800
Шампињони   220 220
Броколи   300 300
Празилук   100-150 100-150
Карфиол   150 150
Плави патлиџан   300  
Кисели купус   200 200
Млади лук (веза)   40-50 40-50
Корнишони      
Ротква   100 100
Ротквице   40-50 40-50
Боранија      
Крушке   120-200 120-200
Јабуке   50-120 50-120
Дуње      
Мушмуле   180-200 200
Kаjсије      
Мед   800-1200 800-1200
Нектарине  
Брескве      
Суве шљиве   400-600 400-600
Лубенице      
Купине      
Малине      
Шљиве      
Грожђе      
Лимун   120 120
Јужно воће   120-250 120-250
Лешници 1кг   1000-1200 1000-1200
Језгра ораси   1000 1000
Очишћена живина   279-390 279-390
Јаја   9-15 9-15
Кајмак   800-1000 800-1000
Сир   300-500 300-500
Пршута   1200-2000 1200-2000
Сланина   500-1000 500-1000
Суџук   800-1000 800-1000
СТОЧНА ПИЈАЦА      
Телад      
Дебеле свиње      
Прасад   350 280
Овце      
Јагњад      
Пшеница   38 38
Кукуруз   35 35
Јечам   38 38
ШАРАН   499 499
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ   529 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ   389 389
ГИРИЦЕ   149 149
ОСЛИЋ ХЕК   529 529
ФИЛЕТ СОМА   459 459
СКУША   369 369
ХАРИНГА   259 259
ПАСТРМКА   619 619

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.