НАЗИВ РОБЕ | 03.05 | 10.05 | 17.05. | 24.05 |
Пројино брашно | 100 | 100 | 100 | 100 |
Кромпир | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Пасуљ | 350-700 | 350-700 | 350-700 | 350-700 |
Паприка | 400-500 | 400-500 | 300-450 | 300-450 |
Парадајз | 200-300 | 180-250 | 150-230 | 130-230 |
Краставци | 150-200 | 120-150 | 120-150 | 100-150 |
Тиквице | 150-200 | 150 | 120 | 120 |
Цвекла | 100 | 100 | 100 | 100 |
Спанаћ | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Купус | 60-80 | 60-80 | 50-80 | 50-80 |
Целер | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 40 | 40 | 40 | 40 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 60-80 |
Зелена салата | 40-60 | 40-60 | 40-60 | 40-60 |
Црни лук | 120-170 | 120-170 | 120-170 | 120-170 |
Бели лук | 700-1000 | 700-1000 | 700-1000 | 700-1000 |
Шампињони | 350 | 350 | 350 | 350 |
Броколи | 300-350 | 300-350 | 300-350 | 300-350 |
Празилук | 180-200 | 180-200 | 180-200 | 180-200 |
Карфиол | 250 | 250 | 250 | 250 |
Плави патлиџан | 250 | 250 | 250 | 250 |
Кисели купус | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | 50 | 50 | 50 | 50 |
Ротква | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Ротквице | 50 | 50 | 50 | 50 |
Боранија | 450-500 | 400-500 | 400-500 | 400-500 |
Млади кромпир | 200-220 | 150-200 | 150-200 | 120-150 |
Крушке | 320 | 320 | 320 | 450 |
Јабуке | 40-200 | 40-200 | 40-200 | 40-200 |
Шљиве | ||||
Грожђе | ||||
Лубенице | 160-180 | 130 | 130 | 130 |
Мед | 1000-1500 | 1000-1500 | 1000-1500 | 1000-1500 |
Мушмуле | ||||
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 | 400-550 | 400-550 |
Јагоде | 250-350 | 200-300 | 200-300 | 300-400 |
Трешња | 250-300 | 150-250 | 200-300 | |
Кајсије | 350 | 350 | ||
Брескве | 350 | 220-250 | ||
Вишње | ||||
Малине | 1000 | |||
Лимун | 160 | 180 | 180 | 200 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-280 | 160-280 | 160-280 | 160-280 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 279-500 | 279-500 | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 10-20 | 10-20 | 7-20 | 7-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 | 1500-3000 | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 | 800-1400 | 800-1400 | 800-1400 |
Суџук | 1400 | 1400 | 1400 | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | ||||
Прасад | 550-600 | 500-550 | 500-550 | 450 |
Овце | ||||
Јагњад | 550 | |||
Пшеница | 30 | 30 | 30 | 30 |
Кукуруз | 25 | 25 | 25 | 25 |
Јечам | 30 | 30 | 30 | 30 |
ШАРАН | 749 | 749 | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 | 699 | 699 | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 269 | 269 | 269 | 269 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 | 599 | 599 | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 | 499 | 499 |
СКУША | 429 | 429 | 429 | 429 |
ХАРИНГА | 339 | 339 | 339 | 339 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 | 499 | 499 |