ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
    НАЗИВ РОБЕ
01. 03.
Пројино брашно100-150
Кромпир 90-110
Пасуљ350-700
Паприка350-400
Парадајз280-300
Краставци250-300
Тиквице300
Цвекла100-150
Спанаћ250
Купус40-80
Целер250-500
Першун веза40-50
Шаргарепа100-160
Зелени лист купуса70-120
Зелена салата40-60
Црни лук150-180
Бели лук 700-1000
Шампињони350
Броколи 350
Празилук150
Карфиол300
Плави патлиџан
Кисели купус150-200
Млади лук (веза)50-60
Ротква100-120
Ротквице50-70
Боранија
Корнишони
Крушке300
Јабуке40-150
Шљиве
Грожђе300
Дуње350
Мед1000-1500
Мушмуле
Суве шљиве400-550
Јагоде1000
Трешња
Кајсије
Брескве
Вишње
Малине
Лимун150-160
Јужно воће (поморанџе,мандарине)120-280
Лешници 1кг1500
Језгра ораси1000
Очишћена живина279-500
Јаја10-20
Кајмак1000-1500
Сир500-800
Пршута1400-2800
Сланина700-1300
Суџук1350
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница30
Кукуруз25
Јечам30
ШАРАН749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ429
ГИРИЦЕ199
ОСЛИЋ ХЕК549
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША399
ХАРИНГА329
ПАСТРМКА799
ТОЛСТОЛОБИК499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.