Пројино брашно | 80-100 | |
Кромпир | 60-80 | |
Пасуљ | 220-400 | |
Паприка | 200-250 | |
Парадајз | 150-200 | |
Краставци | 250 | |
Тиквице | 150-200 | |
Цвекла | 80-100 | |
Спанаћ | 150-200 | |
Купус | 60-80 | |
Целер | 250 | |
Першун веза | 50 | |
Шаргарепа | 100 | |
Зелени лист купуса | 80-100 | |
Зелена салата | 40-60 | |
Црни лук | 70-100 | |
Бели лук | 700-800 | |
Шампињони | 220 | |
Броколи | 300 | |
Празилук | 100-150 | |
Карфиол | 150 | |
Плави патлиџан | 300 | |
Кисели купус | 200 | |
Млади лук (веза) | 40-50 | |
Корнишони | ||
Ротква | 100 | |
Ротквице | 40-50 | |
Боранија | ||
Крушке | 120-200 | |
Јабуке | 50-120 | |
Дуње | ||
Мушмуле | 180-200 | |
Kаjсије | ||
Мед | 800-1200 | |
Нектарине | ||
Брескве | ||
Суве шљиве | 400-600 | |
Лубенице | ||
Купине | ||
Малине | ||
Шљиве | ||
Грожђе | ||
Лимун | 120 | |
Јужно воће | 120-250 | |
Лешници 1кг | 1000-1200 | |
Језгра ораси | 1000 | |
Очишћена живина | 279-390 | |
Јаја | 9-15 | |
Кајмак | 800-1000 | |
Сир | 300-500 | |
Пршута | 1200-2000 | |
Сланина | 500-1000 | |
Суџук | 800-1000 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 350 | |
Овце | ||
Јагњад | ||
Пшеница | 38 | |
Кукуруз | 35 | |
Јечам | 38 |
ШАРАН | 499 | |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 529 | |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 389 | |
ГИРИЦЕ | 149 | |
ОСЛИЋ ХЕК | 529 | |
ФИЛЕТ СОМА | 459 | |
СКУША | 369 | |
ХАРИНГА | 259 | |
ПАСТРМКА | 619 |