НАЗИВ РОБЕ | 03.11 | 10.11 | 17.11. | 24.11 |
Пројино брашно | 180-200 | 180-200 | 180-200 | 180-200 |
Кромпир | 110-150 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Пасуљ | 280-700 | 280-700 | 300-700 | 300-700 |
Паприка | 100-300 | 100-300 | 100-300 | 100-300 |
Парадајз | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Краставци | 100-160 | 100-160 | 100-160 | 200-250 |
Тиквице | 100-120 | 120-150 | 200-250 | 200-250 |
Цвекла | 130-180 | 100-150 | 100-150 | 100-150 |
Спанаћ | 250 | 200-250 | 200-250 | 250 |
Купус | 50-60 | 40-60 | 40-60 | 40-60 |
Целер | 200-400 | 200-500 | 200-500 | 200-500 |
Першун веза | 50 | 50 | 50 | 50 |
Шаргарепа | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Зелени лист купуса | 100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Зелена салата | 50-80 | 50-60 | 50-60 | 50-60 |
Црни лук | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Бели лук | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Шампињони | 350 | 350 | 350 | 350 |
Броколи | 350 | 300 | 300 | 300 |
Празилук | 200-250 | 200-250 | 200-250 | 200-250 |
Карфиол | 150-200 | 120-150 | 200-250 | 200-250 |
Плави патлиџан | 150 | 150 | 150 | 150 |
Кисели купус | 150-200 | 150-200 | 150-200 | 150-200 |
Млади лук (веза) | 70 | 60 | 60 | 60 |
Ротква | 150 | 150 | 150 | 150 |
Ротквице | 50 | 50 | 50 | 50 |
Боранија | 250-300 | 250-300 | ||
Корнишони | 180-250 | 180-250 | 180-250 | 180-250 |
Крушке | 150-300 | 150-300 | 150-300 | 200-300 |
Јабуке | 50-150 | 50-150 | 50-150 | 50-150 |
Шљиве | 100-150 | 100-150 | ||
Грожђе | 180-300 | 180-300 | 180-300 | 180-350 |
Дуње | 150-200 | 150-200 | 200-250 | 250-300 |
Мед | 1200-1500 | 1200-1500 | 1200-1500 | 1200-1500 |
Јагоде | ||||
Суве шљиве | 500-600 | 500-600 | 500-600 | 500-600 |
Лубенице | 60 | |||
Трешња | ||||
Кајсије | ||||
Брескве | 300 | |||
Вишње | ||||
Малине | 800 | 800 | ||
Лимун | 140-160 | 140-160 | 140 | 140 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-280 | 160-280 | 160-280 | 160-280 |
Лешници 1кг | 1200 | 1400 | 1400 | 1400 |
Језгра ораси | 1500-1800 | 1500-1800 | 1500-2000 | 1500-2000 |
Очишћена живина | 289-500 | 289-500 | 289-500 | 289-500 |
Јаја | 13-20 | 14-20 | 14-20 | 14-20 |
Кајмак | 900-1300 | 900-1300 | 900-1300 | 900-1300 |
Сир | 400-800 | 400-800 | 400-800 | 400-800 |
Пршута | 1400-2700 | 1400-2800 | 1400-2800 | 1400-2800 |
Сланина | 700-1300 | 700-1300 | 700-1300 | 700-1300 |
Суџук | 1300 | 1300 | 1300 | 1300 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | 300-350 | |||
Прасад | 500-520 | 600 | 500-550 | |
Овце | ||||
Јагњад | ||||
Пшеница | 30 | 30 | 30 | 30 |
Кукуруз | 25 | 25 | 25 | 25 |
Јечам | 30 | 30 | 30 | 30 |
НАЗИВ РОБЕ | 03.11. | 10.11. | 17.11. | 24.11. |
ШАРАН | 749 | 749 | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 | 699 | 699 | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 | 499 | 499 |
СКУША | 399 | 399 | 399 | 399 |
ХАРИНГА | 329 | 329 | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 | 499 | 499 |