ПИЈАЦ
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦАААА
    НАЗИВ РОБЕ
06. 10
Пројино брашно180-200
Кромпир 110-150
Пасуљ280-700
Паприка100-250
Парадајз100-160
Краставци100-160
Тиквице100-120
Цвекла200
Спанаћ200
Купус60-80
Целер200-400
Першун веза50
Шаргарепа150-200
Зелени лист купуса120-150
Зелена салата80
Црни лук120-150
Бели лук 800-1000
Шампињони350
Броколи 350
Празилук300
Карфиол100-120
Плави патлиџан150-200
Кисели купус200
Млади лук (веза)70
Ротква200
Ротквице50
Боранија150-230
Корнишони180-250
Крушке100-180
Јабуке70-150
Шљиве100-150
Грожђе180-250
Диње
Мед1200-1500
Јагоде
Суве шљиве500-600
Лубенице60
Трешња
Кајсије
Брескве
Вишње
Малине600
Лимун180-230
Јужно воће (поморанџе,мандарине)160-200
Лешници 1кг1200
Језгра ораси1000-1200
Очишћена живина289-500
Јаја13-20
Кајмак900-1300
Сир400-800
Пршута1400-2700
Сланина700-1300
Суџук1300
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница30
Кукуруз30
Јечам30
ШАРАН849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ429
ГИРИЦЕ199
ОСЛИЋ ХЕК549
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША399
ХАРИНГА329
ПАСТРМКА899
ТОЛСТОЛОБИК499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.