Пројино брашно | 180-200 | 180-200 | 180-200 | 180-200 |
Кромпир | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Пасуљ | 280-700 | 280-700 | 280-700 | 280-700 |
Паприка | 100-250 | 100-250 | 100-250 | 100-250 |
Парадајз | 130-180 | 130-180 | 130-180 | 120-180 |
Краставци | 120-180 | 120-160 | 120-160 | 100-160 |
Тиквице | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Цвекла | 200 | 200 | 200 | 200 |
Спанаћ | ||||
Купус | 60-100 | 60-100 | 60-100 | 60-100 |
Целер | 200-400 | 200-400 | 200-400 | 200-400 |
Першун веза | 50 | 50 | 50 | 50 |
Шаргарепа | 180-250 | 180-250 | 180-220 | 180-220 |
Зелени лист купуса | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Зелена салата | 80 | 80 | 80 | 80 |
Црни лук | 130-150 | 130-150 | 120-150 | 120-150 |
Бели лук | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Шампињони | 350 | 350 | 350 | 350 |
Броколи | 350 | 350 | 350 | 350 |
Празилук | 350 | 350 | 350 | 300-350 |
Карфиол | 300-350 | 300-350 | 300-350 | 150 |
Плави патлиџан | 200-250 | 100-150 | 150-200 | 150-200 |
Кисели купус | 200 | 200 | 200 | 200 |
Млади лук (веза) | 70 | 70 | 70 | 70 |
Ротква | 200 | |||
Ротквице | 50 | |||
Боранија | 250-300 | 150-250 | 150-230 | 150-230 |
Корнишони | 200-250 | 200-250 | 180-250 | |
Крушке | 100-200 | 100-180 | 100-180 | 100-180 |
Јабуке | 70-150 | 70-150 | 70-150 | 70-150 |
Шљиве | 70-100 | 80-100 | 80-120 | 80-150 |
Грожђе | 200-250 | 160-230 | 160-230 | 160-230 |
Диње | 70-100 | 90 | 90 | 90 |
Мед | 1200-1500 | 1200-1500 | 1200-1500 | 1200-1500 |
Јагоде | ||||
Суве шљиве | 450-550 | 450-550 | 500-600 | 500-600 |
Лубенице | 60 | 60 | 60 | 60 |
Трешња | ||||
Кајсије | 250 | 250 | 200-250 | |
Брескве | 120-160 | 120-160 | 120-160 | |
Вишње | ||||
Малине | 600 | 600 | 600 | 600 |
Лимун | 230 | 230 | 230 | 230 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 130-200 | 130-200 | 130-250 | 160-350 |
Лешници 1кг | 1200 | 1200 | 1200 | 1200 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 289-500 | 289-500 | 289-500 | 289-500 |
Јаја | 13-20 | 13-20 | 13-20 | 13-20 |
Кајмак | 900-1300 | 900-1300 | 900-1300 | 900-1300 |
Сир | 400-800 | 400-800 | 400-800 | 400-800 |
Пршута | 1300-2600 | 1300-2600 | 1300-2600 | 1300-2600 |
Сланина | 600-1400 | 600-1400 | 600-1400 | 600-1400 |
Суџук | 1200-1300 | 1200-1300 | 1200-1300 | 1200-1300 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | ||||
Прасад | ||||
Овце | ||||
Јагњад | ||||
Пшеница | 35 | 35 | 35 | 35 |
Кукуруз | 35 | 35 | 35 | 35 |
Јечам | 35 | 35 | 35 | 35 |
ШАРАН | 849 | 849 | 849 | 849 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 | 499 | 499 |
СКУША | 419 | 419 | 419 | 399 |
ХАРИНГА | 329 | 329 | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 899 | 899 | 899 | 899 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 | 499 | 499 |