ПИЈАЦА, фото: Вероника Вукићевић
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА, фото: Вероника Вукићевић
Фото: Вероника Вукићевић
    НАЗИВ РОБЕ
04.08.
Пројино брашно180-200
Кромпир 120-150
Пасуљ280-700
Паприка150-350
Парадајз130-200
Краставци120-150
Тиквице100
Цвекла200
Спанаћ
Купус100-120
Целер400-500
Першун веза50
Шаргарепа200-250
Зелени лист купуса120-150
Зелена салата100
Црни лук150
Бели лук 800-1000
Шампињони350
Броколи 350
Празилук350
Карфиол300-350
Плави патлиџан350
Кисели купус200
Млади лук (веза)
Ротква
Ротквице
Боранија300-350
Грашак
Крушке150-200
Јабуке70-120
Шљиве80-100
Грожђе250-300
Диње80-100
Мед1200-1400
Јагоде
Суве шљиве450-550
Лубенице60
Трешња
Кајсије180
Брескве120-150
Вишње
Малине600
Лимун230
Јужно воће (поморанџе,мандарине)180
Лешници 1кг1200
Језгра ораси1000
Очишћена живина289-500
Јаја14-20
Кајмак900-1300
Сир400-800
Пршута1300-2600
Сланина650-1400
Суџук1200-1300
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница35
Кукуруз35
Јечам35
ШАРАН849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ429
ГИРИЦЕ199
ОСЛИЋ ХЕК549
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША419
ХАРИНГА329
ПАСТРМКА899
ТОЛСТОЛОБИК499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.