КАЈСИЈЕ (Фото: ЧА ГЛАС)
Društvo Grad Selo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

КАЈСИЈЕ (Фото: ЧА ГЛАС)
КАЈСИЈЕ (Фото: ЧА ГЛАС)
     НАЗИВ РОБЕ   07. 07.   14. 07.
Пројино брашно 200 200
Кромпир 120-150 130-150
Пасуљ 280-600 300-800
Паприка 180-400 150-400
Парадајз 180-220 120-180
Краставци 90-150 100-150
Тиквице 150 100-130
Цвекла 200 200
Спанаћ    
Купус 90-120 90-120
Целер 400-500 400-500
Першун веза 50 50
Шаргарепа 200-250 200-250
Зелени лист купуса 100-120 100-120
Зелена салата 70-80 70-80
Црни лук 200 200
Бели лук 800-1000 800-1000
Шампињони 350 350
Броколи 350 500
Празилук 300 300
Карфиол 350 350
Плави патлиџан 330-350 300
Кисели купус 200 200
Млади лук (веза) 100  
Ротква    
Ротквице 50-70  
Боранија 350-400 300-400
Грашак    
Крушке 200 200
Јабуке 80-150 100-180
Шљиве 150 150
Грожђе    
Диње 140 120-150
Мед 1200-1400 1200-1400
Јагоде    
Суве шљиве 400-550 400-550
Лубенице 100 75
Трешња 250-300  
Кајсије 200 180
Брескве 120-140 100-140
Вишње 150-200 200
Малине 500-600 600
Лимун 200-250 200-250
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 200-220  
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 800-1000 800-1000
Очишћена живина 299-500 299-500
Јаја 15-20 15-20
Кајмак 900-1300 1000-1200
Сир 400-800 400-700
Пршута 1300-2600 1300-2600
Сланина 650-1400 650-1400
Суџук 1200-1300 1200-1300
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 350-380 400
Овце 120-130  
Јагњад 400  
Пшеница 45 45
Кукуруз 40 40
Јечам 45 45
ШАРАН 849 849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 199 199
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 499 499
СКУША 419 419
ХАРИНГА 329 329
ПАСТРМКА 899 899
ТОЛСТОЛОБИК 499 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.