пијаца
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
     НАЗИВ РОБЕ   03. 03.   10. 03.
Пројино брашно 180-200 180-200
Кромпир 100-120 100-120
Пасуљ 280-600 280-600
Паприка 400-450 400-450
Парадајз 300 300
Краставци 300 300
Тиквице 300 300
Цвекла 100 100
Спанаћ 150-200 150-200
Купус 30-200 30-200
Целер 300 300
Першун веза 50 50
Шаргарепа 100 100
Зелени лист купуса 60-80 60-80
Зелена салата 40-50 40-50
Црни лук 140-150 140-150
Бели лук 800-1000 800-1000
Шампињони 350 350
Броколи 300 350
Празилук 180 180
Карфиол 300 350
Плави патлиџан 550 500
Кисели купус 150-200 150-200
Млади лук (веза) 30-50 30-50
Корнишони    
Ротква 150 150
Ротквице 50-60 50-60
Боранија    
Крушке 150-300 150-300
Јабуке 50-100 50-100
Грожђе    
Диње    
Мед 1000-1200 1000-1200
Јагоде 800 700
Суве шљиве 450-550 450-550
Лубенице    
Мушмуле    
Малине    
Шљиве    
Вишње    
Лимун 160 160
Боровнице    
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 110-200 110-200
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 800-100 800-1000
Очишћена живина 319-500 319-500
Јаја 15-20 15-20
Кајмак 900-1300 900-1300
Сир 400-800 400-800
Пршута 1400-2600 1400-2600
Сланина 700-1400 700-1400
Суџук 1200-1300 1200-1300
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 310 320-340
Овце    
Јагњад    
Пшеница 45 45
Кукуруз 45 45
Јечам 45 45
ШАРАН 849 849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 199 199
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 599 599
СКУША 419 419
ХАРИНГА 329 329
ПАСТРМКА 899 899
ТОЛСТОЛОБИК 499 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.