ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
     НАЗИВ РОБЕ   03. 02
Пројино брашно 180-200
Кромпир 80-100
Пасуљ 280-600
Паприка 300-400
Парадајз 300
Краставци 300
Тиквице 300-350
Цвекла 80-100
Спанаћ 150-200
Купус 30-50
Целер 300
Першун веза 30-40
Шаргарепа 80-100
Зелени лист купуса 50-80
Зелена салата 30-50
Црни лук 80-120
Бели лук 800-900
Шампињони 350
Броколи 300
Празилук 150
Карфиол 300
Плави патлиџан  
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза) 30-50
Корнишони  
Ротква 80-100
Ротквице 50
Боранија  
Крушке 150
Јабуке 50-100
Грожђе  
Диње  
Ђумбир 800
Мед 1000-1200
Нектарине 180
Дуње  
Суве шљиве 450-550
Лубенице  
Мушмуле  
Малине  
Шљиве  
Вишње  
Лимун 160-200
Боровнице  
Јужно воће 120-280
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 800-1000
Очишћена живина 319-500
Јаја 14-20
Кајмак 900-1300
Сир 400-800
Пршута 1400-2600
Сланина 700-1400
Суџук 1300
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 400
Овце 140
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 599
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 899
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.