НАЗИВ РОБЕ | 06. 01 | 13. 01 |
Пројино брашно | 180-200 | 180-200 |
Кромпир | 100 | 90-100 |
Пасуљ | 280-600 | 280-600 |
Паприка | 150-250 | 150-250 |
Парадајз | 250 | 250 |
Краставци | 300 | 300 |
Тиквице | 250 | 250-270 |
Цвекла | 100 | 80-100 |
Спанаћ | 200 | 150-200 |
Купус | 40-50 | 30-40 |
Целер | 300 | 300 |
Першун веза | 40 | 40-50 |
Шаргарепа | 100 | 80-100 |
Зелени лист купуса | 60-80 | 60-80 |
Зелена салата | 50 | 40-50 |
Црни лук | 100 | 80-100 |
Бели лук | 800-900 | 700-900 |
Шампињони | 350 | 350 |
Броколи | 300 | 300 |
Празилук | 150 | 100-150 |
Карфиол | 250 | 250-300 |
Плави патлиџан | ||
Кисели купус | 150-200 | |
Млади лук (веза) | 50 | 50 |
Корнишони | ||
Ротква | 100 | 100 |
Ротквице | 50 | 50 |
Боранија | ||
Крушке | 100-150 | 100-150 |
Јабуке | 50-100 | 50-100 |
Грожђе | 300 | 300 |
Диње | ||
Ђумбир | 800 | 800 |
Мед | 1000-1200 | 1000-1500 |
Нектарине | 150 | |
Дуње | ||
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Лубенице | ||
Мушмуле | ||
Малине | ||
Шљиве | ||
Вишње | ||
Лимун | 160-200 | 160-200 |
Боровнице | ||
Јужно воће | ||
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 800-1000 | 800-1000 |
Очишћена живина | 319-500 | 319-500 |
Јаја | 15-20 | 14-30 |
Кајмак | 1000-1200 | 1000-1200 |
Сир | 500-800 | 500-800 |
Пршута | 1300-3000 | 1300-1400 |
Сланина | 700-1400 | 700-1300 |
Суџук | 1200-1300 | 1200-1300 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 380-400 | 380-400 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | 400 | 400 |
Пшеница | 45 | 45 |
Кукуруз | 45 | 45 |
Јечам | 45 | 45 |
ШАРАН | 799 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 199 | 199 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 599 | 599 |
СКУША | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 329 | 329 |
ПАСТРМКА | 899 | 899 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 |