ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
     НАЗИВ РОБЕ   02. 12.
Пројино брашно 180-200
Кромпир 100
Пасуљ 250-600
Паприка 80-250
Парадајз 150-180
Краставци 160
Тиквице 200
Цвекла 100
Спанаћ 200
Купус 35-50
Целер 300
Першун веза 30-40
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 60-70
Зелена салата 50-60
Црни лук 100
Бели лук 700-900
Шампињони 300
Броколи 250
Празилук 120-150
Карфиол 180-200
Плави патлиџан 80-100
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза) 50
Корнишони 100-160
Ротква 100
Ротквице 50
Боранија 300
Крушке 100-150
Јабуке 50-100
Грожђе 180-220
Диње  
Ђумбир 800
Мед 1000-1200
Нектарине  
Дуње 150-180
Суве шљиве 400-550
Лубенице  
Мушмуле 100-120
Малине  
Шљиве  
Вишње  
Лимун 160
Боровнице  
Јужно воће 160-280
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 800-1000
Очишћена живина 319-500
Јаја 14-20
Кајмак 800-1200
Сир 400-700
Пршута 1300-2500
Сланина 700-1300
Суџук 1200
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње   280-320
Прасад 360-380
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА  
ПАСТРМКА  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.