Р.бр | НАЗИВ РОБЕ | 07. 10. | 14. 10. | ||||
1. | Пројино брашно | 140-160 | 150-170 | ||||
2. | Кромпир | 100 | 100 | ||||
3. | Пасуљ | 250-500 | 250-500 | ||||
3. | Паприка | 80-230 | 80-250 | ||||
4. | Парадајз | 120-180 | 120-180 | ||||
5. | Краставци | 150 | 150 | ||||
6. | Тиквице | 150 | 150 | ||||
7 | Цвекла | 100 | 100 | ||||
8 | Спанаћ | 200-250 | 200-250 | ||||
9 | Купус | 40-60 | 40-60 | ||||
10 | Целер | 300 | 300 | ||||
11 | Першун веза | 30 | 30 | ||||
12 | Шаргарепа | 100 | 100 | ||||
13 | Зелени лист купуса | 80 | 80 | ||||
14 | Зелена салата | 70-80 | 70-80 | ||||
15 | Црни лук | 80-100 | 80-100 | ||||
16 | Бели лук | 700-900 | 700-900 | ||||
17 | Шампињони | 300 | 300 | ||||
18 | Броколи | 250 | 250 | ||||
19 | Празилук | 200 | 200 | ||||
20 | Карфиол | 150-180 | 150-180 | ||||
21 | Плави патлиџан | 80-100 | 80-100 | ||||
22 | Кисели купус | 150 | 150-200 | ||||
23 | Млади лук (веза) | ||||||
24 | Корнишони | 150-220 | 150-220 | ||||
25 | Ротква | 150 | 150 | ||||
26 | Ротквице | 60 | 60 | ||||
27 | Боранија | 200-300 | 200-250 | ||||
28 | Крушке | 80-150 | 80-150 | ||||
29 | Јабуке | 50-100 | 50-120 | ||||
30 | Грожђе | 100-150 | 120-200 | ||||
31 | Диње | 90 | 90 | ||||
32 | Ђумбир | 800 | 800 | ||||
33 | Мед | 1000-1300 | 1200-1400 | ||||
34 | Нектарине | 100-150 | |||||
35 | Дуње | 150 | |||||
36 | Суве шљиве | 400-550 | 400-550 | ||||
37 | Лубенице | 40-45 | 40 | ||||
38 | Купине | ||||||
39 | Малине | 1000 | |||||
40 | Шљиве | 50-60 | 50-70 | ||||
41 | Вишње | ||||||
42 | Лимун | 190-240 | 190-240 | ||||
43 | Боровнице | 1000 | 1000 | ||||
44 | Јужно воће | 130-280 | 150-280 | ||||
45 | Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 | ||||
46 | Језгра ораси | 1000-1200 | 1000-1200 | ||||
47 | Очишћена живина | 319-420 | 319-420 | ||||
48 | Јаја | 12-19 | 12-19 | ||||
49 | Кајмак | 800-1200 | 800-1200 | ||||
50 | Сир | 400-600 | 400-600 | ||||
51 | Пршута | 1300-2300 | 1300-2300 | ||||
52 | Сланина | 600-1200 | 600-1200 | ||||
53 | Суџук | 1000 | 1200 | ||||
07. 10. | 14. 10. | ||||||
СТОЧНА ПИЈАЦА | |||||||
1 | Телад | ||||||
2 | Дебеле свиње | ||||||
3 | Прасад | 300-320 | 300-320 | ||||
4 | Овце | 120-130 | 120-130 | ||||
5 | Јагњад | 300 | |||||
6 | Пшеница | 45 | 45 | ||||
7 | Кукуруз | 45 | 45 | ||||
8 | Јечам | 45 | 45 |
Р.бр | НАЗИВ РОБЕ | 07. 10. | 14. 10. | ||||
1. | ШАРАН | 799 | 799 | ||||
2. | ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | 759 | ||||
3. | ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 | ||||
3. | ГИРИЦЕ | 199 | 199 | ||||
4. | ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 | ||||
5. | ФИЛЕТ СОМА | 579 | 579 | ||||
6. | СКУША | 419 | 419 | ||||
7. | ХАРИНГА | 329 | 329 | ||||
8 | ПАСТРМКА | 699 | 699 |