Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Р.бр    НАЗИВ РОБЕ
07. 10.

14. 10.



1.Пројино брашно140-160150-170



2.Кромпир 100100



3.Пасуљ250-500250-500



3.Паприка80-23080-250



4.Парадајз120-180120-180



5.Краставци150150



6.Тиквице150150



7Цвекла100100



8Спанаћ200-250200-250



9Купус40-6040-60



10Целер300300



11Першун веза3030



12Шаргарепа100100



13Зелени лист купуса8080



14Зелена салата70-8070-80



15Црни лук80-10080-100



16Бели лук 700-900700-900



17Шампињони300300



18Броколи 250250



19Празилук200200



20Карфиол150-180150-180



21Плави патлиџан80-10080-100



22Кисели купус150150-200



23Млади лук (веза)





24Корнишони150-220150-220



25Ротква150150



26Ротквице6060



27Боранија200-300200-250



28Крушке80-15080-150



29Јабуке50-10050-120



30Грожђе100-150120-200



31Диње9090



32Ђумбир800800



33Мед1000-13001200-1400



34Нектарине100-150




35Дуње
150



36Суве шљиве400-550400-550



37Лубенице40-4540



38Купине





39Малине
1000



40Шљиве50-6050-70



41Вишње





42Лимун190-240190-240



43Боровнице10001000



44Јужно воће130-280150-280



45Лешници 1кг1000-12001000-1200



46Језгра ораси1000-12001000-1200



47Очишћена живина319-420319-420



48Јаја12-1912-19



49Кајмак800-1200800-1200



50Сир400-600400-600



51Пршута1300-23001300-2300



52Сланина600-1200600-1200



53Суџук10001200





07. 10.14. 10.

СТОЧНА ПИЈАЦА





1Телад





2Дебеле свиње





3Прасад300-320300-320



4Овце120-130120-130



5Јагњад
300



6Пшеница4545



7Кукуруз4545



8Јечам4545



Р.бр   НАЗИВ РОБЕ07. 10.14. 10.
1.ШАРАН799799



2.ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ759759



3.ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ429429



3.ГИРИЦЕ199199



4.ОСЛИЋ ХЕК549549



5.ФИЛЕТ СОМА 579579



6.СКУША419419



7.ХАРИНГА329329



8ПАСТРМКА699699



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.