Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
     НАЗИВ РОБЕ  
Пројино брашно 120-140
Кромпир 100
Пасуљ 250-500
Паприка 120-180
Парадајз 60-120
Краставци 120
Тиквице 70-80
Цвекла 100
Спанаћ  
Купус 50-60
Целер 150-350
Першун веза 30
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 80
Зелена салата 50-70
Црни лук 80-100
Бели лук 600-1000
Шампињони 300
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 200
Плави патлиџан 120
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза)  
Mлади кромпир  
Ротква  
Ротквице  
Боранија 200-250
Крушке 80-130
Јабуке 50-100
Грожђе 100-140
Диње 70
Kаjсије  
Мед 900-1200
Нектарине 100-140
Брескве 100-140
Суве шљиве 400-550
Лубенице 45
Купине  
Малине 800-1000
Шљиве 50-60
Вишње  
Лимун 260
Боровнице 800-1000
Јужно воће 150-280
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000-1200
Очишћена живина 299-420
Јаја 11-19
Кајмак 800-1200
Сир 400-600
Пршута 1300-2300
Сланина 500-1000
Суџук 900-1000
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 350
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.