ПИЈАЦА
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
     НАЗИВ РОБЕ   03. 06.   10. 06.
Пројино брашно 100 100
Кромпир 80-100 80-100
Пасуљ 250-500 250-500
Паприка 250-300 250-300
Парадајз 220-280 180-250
Краставци 80-100 80-100
Тиквице 80-100 80-100
Цвекла 100 100
Спанаћ 150-200  
Купус 60-70 50-70
Целер 200-250 200-250
Першун веза 30 30
Шаргарепа 80-100 80-100
Зелени лист купуса 50 50-60
Зелена салата 30 30
Црни лук 80-100 80-100
Бели лук 1000 1000
Шампињони 280 280
Броколи 250-300 250
Празилук 150 150
Карфиол 300 250
Плави патлиџан   300
Кисели купус 120-150 120-150
Млади лук (веза) 30-40 30-40
Mлади кромпир 100-150 100-150
Ротква    
Ротквице 40-50 40-50
Боранија 350-400 350-400
Крушке 300 250-300
Јабуке 30-120 30-120
Трешње 80-120 100-150
Диње 220 200
Kаjсије 300 250
Мед 900-1200 900-1200
Нектарине 400 250-300
Брескве 400 180-250
Суве шљиве 400-550 400-550
Лубенице 130 110
Јагоде 100-150 200-300
Малине    
Шљиве    
Грожђе    
Лимун 150 180
Јужно воће 140-250 130-250
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1200 1200
Очишћена живина 309-420 309-420
Јаја 10-18 10-18
Кајмак 800-1000 800-1000
Сир 300-500 300-500
Пршута 1200-2200 1200-2200
Сланина 500-1000 500-1000
Суџук 900 900
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 370-400 370-400
Овце 120-130 120-130
Јагњад 350 300
Пшеница 45 45
Кукуруз 40 40
Јечам 45 45
ШАРАН 799 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 399 399
ГИРИЦЕ 169 169
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 579 579
СКУША 419 419
ХАРИНГА 279 279
ПАСТРМКА 699 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.