НАЗИВ РОБЕ | 04. 03 | 11. 03 |
Пројино брашно | 100 | 100 |
Кромпир | 60-80 | 60-80 |
Пасуљ | 220-400 | 220-400 |
Паприка | 350-450 | 350-450 |
Парадајз | 280 | 280 |
Краставци | 320 | 320 |
Тиквице | 320 | 320 |
Цвекла | 80-100 | 80-100 |
Спанаћ | 150-170 | 150 |
Купус | 60-80 | 60-80 |
Целер | 250 | 250 |
Першун веза | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100 | 100 |
Зелени лист купуса | 80-90 | 80-90 |
Зелена салата | 40-60 | 40-60 |
Црни лук | 70-100 | 70-100 |
Бели лук | 700-1000 | 700-800 |
Шампињони | 250-280 | 250-280 |
Броколи | 350 | 350 |
Празилук | 80 | 120 |
Карфиол | 300 | 300 |
Плави патлиџан | 350 | 300 |
Кисели купус | 120-150 | 120-150 |
Млади лук (веза) | 40-50 | 40-50 |
Корнишони | ||
Ротква | 100 | 100 |
Ротквице | 50 | 50 |
Боранија | ||
Крушке | 150-180 | 150-180 |
Јабуке | 30-120 | 30-120 |
Дуње | 100 | 100 |
Мушмуле | ||
Kаjсије | ||
Мед | 900-1000 | 900-100 |
Нектарине | ||
Брескве | ||
Суве шљиве | 400-600 | 400-600 |
Лубенице | ||
Јагоде | 700 | 700 |
Малине | ||
Шљиве | ||
Грожђе | ||
Лимун | 120-130 | 120-130 |
Јужно воће | 100-250 | 100-250 |
Лешници 1кг | 1000-1200 | 1000-1200 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 279-390 | 279-300 |
Јаја | 11-15 | 12-15 |
Кајмак | 800-1000 | 800-1000 |
Сир | 300-500 | 300-500 |
Пршута | 1200-2000 | 1200-200 |
Сланина | 450-850 | 450-850 |
Суџук | 900 | 900 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 280-300 | 280-300 |
Овце | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | ||
Пшеница | 38 | 38 |
Кукуруз | 35 | 35 |
Јечам | 38 | 38 |
ШАРАН | 499 | 499 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 529 | 529 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 389 | 399 |
ГИРИЦЕ | 149 | 169 |
ОСЛИЋ ХЕК | 529 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 459 | 459 |
СКУША | 369 | 389 |
ХАРИНГА | 259 | 279 |
ПАСТРМКА | 619 | 619 |