Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   21. 03.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 60-100
Пасуљ 300-650
Паприка 450-500
Парадајз 280-330
Краставци 250-300
Тиквице 300
Цвекла 100
Спанаћ 150-200
Купус 130-230
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 30-60
Црни лук 100
Бели лук 800-1000
Шампињони 400
Броколи 350
Празилук 180-200
Карфиол 300
Плави патлиџан 350
Кисели купус 250-300
Млади лук (веза) 50-60
Ротква 100-120
Ротквице 50-60
Боранија  
Корнишони  
Крушке 120-340
Јабуке 50-200
Шљиве  
Грожђе  
Лубенице  
Мед 1000-1300
Диње  
Суве шљиве 400-500
Купине  
Боровница  
Мушмуле  
Брескве  
Јагоде 600-700
Малине  
Лимун 190
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-220
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 10-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница 35
Кукуруз 30
Јечам 35
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 449
ГИРИЦЕ 299
ОСЛИЋ ХЕК 569
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 499
ХАРИНГА 399
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.