ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
Aktuelno Društvo Grad Selo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
     НАЗИВ РОБЕ   17. 01.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 320-450
Паприка  
Парадајз 250-280
Краставци  
Тиквице 300
Цвекла 100-120
Спанаћ 200-250
Купус 100
Целер 300-500
Першун веза 50-70
Шаргарепа 150
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 50-70
Црни лук 100-120
Бели лук 1000-1200
Шампињони 400
Броколи 450
Празилук 150-200
Карфиол 150
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 50
Ротква 120
Ротквице 80
Боранија  
Корнишони  
Крушке 150-250
Јабуке 50-150
Шљиве  
Грожђе  
Лубенице  
Мед 1000-1300
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Мушмуле 200
Брескве  
Смокве  
Малине  
Лимун 160
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 300-500
Јаја 13-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1350-1500
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 450-500
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.