ПИЈАЦА
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
ПИЈАЦА
     НАЗИВ РОБЕ   04.02
Пројино брашно 80-100
Кромпир 60-80
Пасуљ 220-400
Паприка 250-300
Парадајз 200-220
Краставци 250
Тиквице 250
Цвекла 80-100
Спанаћ 150-200
Купус 60-80
Целер 250
Першун веза 50
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 80-100
Зелена салата 40-60
Црни лук 70-100
Бели лук 700-800
Шампињони 240
Броколи 300
Празилук 100-150
Карфиол 200
Плави патлиџан 300
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза) 40-50
Корнишони  
Ротква 100
Ротквице 40-50
Боранија  
Крушке 120-200
Јабуке 50-120
Дуње 100
Мушмуле 200
Kаjсије  
Мед 800-1200
Нектарине 150
Брескве  
Суве шљиве 400-600
Лубенице  
Купине  
Малине  
Шљиве  
Грожђе  
Лимун 120
Јужно воће 120-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 279-390
Јаја 9-15
Кајмак 800-1000
Сир 300-500
Пршута 1200-2000
Сланина 500-1000
Суџук 800-1000
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 220-230
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 38
Кукуруз 35
Јечам 38
   НАЗИВ РОБЕ 04.02
ШАРАН 499
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 389
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 529
ФИЛЕТ СОМА 459
СКУША 369
ХАРИНГА 259
ПАСТРМКА 619

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.