ПИЈАЦА
Aktuelno Društvo Grad Selo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   29. 11.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 350-700
Паприка 100-280
Парадајз 150-350
Краставци 150-250
Тиквице 350
Цвекла 120
Спанаћ 300
Купус 80-100
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 60-90
Црни лук 80-120
Бели лук 700-1000
Шампињони 350
Броколи 300
Празилук 200
Карфиол 100-150
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 50
Ротква 120
Ротквице 80
Боранија 350-400
Корнишони  
Крушке 150-300
Јабуке 50-150
Шљиве  
Грожђе 300-350
Лубенице  
Мед 1000-1500
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Мушмуле 300
Брескве  
Смокве  
Малине  
Лимун 160-180
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 200-280
Лешници 1кг 1500
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 299-500
Јаја 8-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.