ПИЈАЦА
Aktuelno Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ     22. 11.
Пројино брашно   100-120
Кромпир   80-100
Пасуљ   350-700
Паприка   100-280
Парадајз   150-250
Краставци   150-200
Тиквице   250
Цвекла   120
Спанаћ   300
Купус   80-100
Целер   250-500
Першун веза   50
Шаргарепа   100-150
Зелени лист купуса   100
Зелена салата   90
Црни лук   80-120
Бели лук   700-1000
Шампињони   350
Броколи   300
Празилук   200
Карфиол   200
Плави патлиџан   100-150
Кисели купус   200-250
Млади лук (веза)   50
Ротква   120
Ротквице   80
Боранија   350-400
Корнишони   150-180
Крушке   150-300
Јабуке   50-150
Шљиве    
Грожђе   300-500
Лубенице    
Мед   1000-1500
Диње    
Суве шљиве   400-550
Купине    
Боровница    
Мушмуле   300
Брескве    
Смокве    
Малине    
Лимун   160-180
Јужно воће (поморанџе,мандарине)   200-280
Лешници 1кг   1500
Језгра ораси   1000
Очишћена живина   299-500
Јаја   8-20
Кајмак   1000-1500
Сир   500-900
Пршута   1500-3000
Сланина   800-1400
Суџук   1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница  
Кукуруз  
Јечам  
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.