ПИЈАЦА
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Р.бр      НАЗИВ РОБЕ   15. 11.
 1. Пројино брашно 100-120
 2. Кромпир 80-100
 3. Пасуљ 350-700
 3. Паприка 100-280
 4. Парадајз 150-250
 5. Краставци 150-200
 6. Тиквице 250
7 Цвекла 120
8 Спанаћ 300
9 Купус 80-100
10 Целер 250-500
11 Першун веза 50
12 Шаргарепа 100-150
13 Зелени лист купуса 100
14 Зелена салата 90
15 Црни лук 80-120
16 Бели лук 700-1000
17 Шампињони 350
18 Броколи 300
19 Празилук 200
20 Карфиол 200
21 Плави патлиџан 100-150
22 Кисели купус 200-250
23 Млади лук (веза) 50
24 Ротква 120
25 Ротквице 80
26 Боранија 350-400
27 Корнишони 150-180
28 Крушке 120-300
29 Јабуке 50-150
30 Шљиве  
31 Грожђе 300-500
32 Лубенице  
33 Мед 1000-1500
34 Диње  
35 Суве шљиве 400-550
36 Купине  
37 Боровница  
38 Мушмуле 300
39 Брескве  
40 Смокве  
41 Малине  
42 Лимун 180
43 Јужно воће (поморанџе,мандарине) 200-280
44 Лешници 1кг 1500
45 Језгра ораси 1000
46 Очишћена живина 299-500
47 Јаја 8-20
48 Кајмак 1000-1500
49 Сир 500-900
50 Пршута 1500-3000
51 Сланина 800-1400
52 Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње 280
Прасад  
Овце 220
Јагњад 500
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 269
ОСЛИЋ ХЕК 599
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 429
ХАРИНГА 339
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.