НАЗИВ РОБЕ | 01. 11. | 08. 11 |
Пројино брашно | 100-120 | 100-120 |
Кромпир | 80-100 | 80-100 |
Пасуљ | 350-700 | 350-700 |
Паприка | 100-350 | 100-350 |
Парадајз | 150-250 | 150-250 |
Краставци | 150-200 | 150-200 |
Тиквице | 180-200 | 180-200 |
Цвекла | 120 | 120 |
Спанаћ | 250 | 250 |
Купус | 80-100 | 60-80 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100-150 | 100-150 |
Зелени лист купуса | 100 | 100 |
Зелена салата | 90 | 90 |
Црни лук | 80-120 | 80-120 |
Бели лук | 700-1000 | 700-1000 |
Шампињони | 350 | 350 |
Броколи | 300 | 300 |
Празилук | 200 | 200 |
Карфиол | 150-200 | 150 |
Плави патлиџан | 100-150 | 100-150 |
Кисели купус | 200-250 | 200-250 |
Млади лук (веза) | 50 | |
Ротква | 120 | 120 |
Ротквице | 80 | 80 |
Боранија | 350-400 | 350-400 |
Корнишони | 150-220 | 150-180 |
Крушке | 100-300 | 120-300 |
Јабуке | 50-150 | 50-150 |
Шљиве | 100-200 | 100-200 |
Грожђе | 250-350 | 280-380 |
Лубенице | ||
Мед | 1000-1500 | 1000-1500 |
Диње | ||
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Купине | ||
Боровница | 2000 | |
Мушмуле | 300 | 300 |
Брескве | ||
Смокве | ||
Малине | 700 | 700 |
Лимун | 180 | 180 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-280 | 160-280 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 7-20 | 7-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | 250 | 250 |
Прасад | 300 | |
Овце | ||
Јагњад | ||
Пшеница | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 |
ШАРАН | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 429 |
ГИРИЦЕ | 269 | 269 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 |
СКУША | 429 | 429 |
ХАРИНГА | 339 | 339 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 | 499 |