НАЗИВ РОБЕ | 27. 09 | |||
Пројино брашно | 100-120 | |||
Кромпир | 80-100 | |||
Пасуљ | 350-700 | |||
Паприка | 100-250 | |||
Парадајз | 150-250 | |||
Краставци | 120-150 | |||
Тиквице | 150 | |||
Цвекла | 120 | |||
Корнишони | 150-300 | |||
Купус | 80-100 | |||
Целер | 250-500 | |||
Першун веза | 50 | |||
Шаргарепа | 100-150 | |||
Зелени лист купуса | 100 | |||
Зелена салата | 90 | |||
Црни лук | 80-120 | |||
Бели лук | 700-1000 | |||
Шампињони | 350 | |||
Броколи | 300 | |||
Празилук | 200 | |||
Карфиол | 350 | |||
Плави патлиџан | 100-150 | |||
Кисели купус | 150-200 | |||
Млади лук (веза) | ||||
Ротква | ||||
Ротквице | ||||
Боранија | 350 | |||
Млади кромпир | ||||
Крушке | 100-120 | |||
Јабуке | 50-150 | |||
Шљиве | 100-130 | |||
Грожђе | 150-280 | |||
Лубенице | 60 | |||
Мед | 1000-1500 | |||
Диње | ||||
Суве шљиве | 400-550 | |||
Купине | ||||
Боровница | 2000 | |||
Кајсије | ||||
Брескве | 150-200 | |||
Смокве | ||||
Малине | 700 | |||
Лимун | 300 | |||
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 180-350 | |||
Лешници 1кг | 1500 | |||
Језгра ораси | 1000 | |||
Очишћена живина | 299-500 | |||
Јаја | 7-20 | |||
Кајмак | 1000-1500 | |||
Сир | 500-900 | |||
Пршута | 1500-3000 | |||
Сланина | 800-1400 | |||
Суџук | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||||
Телад | ||||
Дебеле свиње | ||||
Прасад | 350 | |||
Овце | ||||
Јагњад | ||||
Пшеница | 30 | |||
Кукуруз | 30 | |||
Јечам | 30 |
ШАРАН | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
ГИРИЦЕ | 269 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 |
СКУША | 429 |
ХАРИНГА | 339 |
ПАСТРМКА | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 499 |