Grad Selo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   06. 09   13. 09   20. 09.
 1. Пројино брашно 100-120 100-120 100-120
 2. Кромпир 80-100 80-100 80-100
 3. Пасуљ 350-700 350-700 350-700
 3. Паприка 80-250 100-250 100-250
 4. Парадајз 80-150 150-250 150-250
 5. Краставци 120-200 120-150 120-150
 6. Тиквице 80-100 100 100
7 Цвекла 120 120 120
8 Корнишони   150-200 150-300
9 Купус 50-100 80-100 80-100
10 Целер 250-500 250-500 250-500
11 Першун веза 40-50 50 50
12 Шаргарепа 100-150 100-150 100-150
13 Зелени лист купуса 100 100 100
14 Зелена салата  90 90 90
15 Црни лук 80-100 80-120 80-120
16 Бели лук 700-1000 700-1000 700-1000
17 Шампињони 350 350 350
18 Броколи 300 300 300
19 Празилук 200 200 200
20 Карфиол 250-300 200-250 300
21 Плави патлиџан 100-150 100-150 100-150
22 Кисели купус 150-200 150-200 150-200
23 Млади лук (веза)      
24 Ротква      
25 Ротквице      
26 Боранија 250-300 250-300 400
27 Млади кромпир      
28 Крушке 100-160 100-160 100-160
29 Јабуке 50-100 50-150 50-150
30 Шљиве 80-100 100 80-100
31 Грожђе 180-250 150-200 150-200
32 Лубенице 70 70 70
33 Мед 1000-1500 1000-1500 1000-1500
34 Диње 80-90 90 90
35 Суве шљиве 400-550 400-550 400-550
36 Купине 500    
37 Боровница 2000 2000 2000
38 Кајсије      
39 Брескве 100-160 160-180 150-180
40 Смокве 200-250 250-300 250-300
41 Малине 700 700 700
42 Лимун 150-280 280 280
43 Јужно воће (поморанџе,мандарине) 180-280 150-280 150-440
44 Лешници 1кг 1500 1500 1500
45 Језгра ораси 1000 1000 1000
46 Очишћена живина 299-500 299-500 299-500
47 Јаја 7-20 7-20 7-20
48 Кајмак 1000-1500 1000-1500 1000-1500
49 Сир 500-900 500-900 500-900
50 Пршута 1500-3000 1500-3000 1500-3000
51 Сланина 800-1400 800-1400 800-1400
52 Суџук 1400 1400 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 749 749 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 699 699 699
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429 429
ГИРИЦЕ 269 269 269
ОСЛИЋ ХЕК 599 599 599
ФИЛЕТ СОМА 499 499 499
СКУША 429 429 429
ХАРИНГА 339 339 339
ПАСТРМКА 799 799 799
ТОЛСТОЛОБИК 499 499 499

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.