НАЗИВ РОБЕ | 03. 06. |
Пројино брашно | 100 |
Кромпир | 80-100 |
Пасуљ | 250-500 |
Паприка | 250-300 |
Парадајз | 220-280 |
Краставци | 80-100 |
Тиквице | 80-100 |
Цвекла | 100 |
Спанаћ | 150-200 |
Купус | 60-70 |
Целер | 200-250 |
Першун веза | 30 |
Шаргарепа | 80-100 |
Зелени лист купуса | 50 |
Зелена салата | 30 |
Црни лук | 80-100 |
Бели лук | 1000 |
Шампињони | 280 |
Броколи | 250-300 |
Празилук | 150 |
Карфиол | 300 |
Плави патлиџан | |
Кисели купус | 120-150 |
Млади лук (веза) | 30-40 |
Mлади кромпир | 100-150 |
Ротква | |
Ротквице | 40-50 |
Боранија | 350-400 |
Крушке | 300 |
Јабуке | 30-120 |
Трешње | 80-120 |
Диње | 220 |
Kаjсије | 300 |
Мед | 900-1200 |
Нектарине | 400 |
Брескве | 400 |
Суве шљиве | 400-550 |
Лубенице | 130 |
Јагоде | 100-150 |
Малине | |
Шљиве | |
Грожђе | |
Лимун | 150 |
Јужно воће | 140-250 |
Лешници 1кг | 1000-1200 |
Језгра ораси | 1200 |
Очишћена живина | 309-420 |
Јаја | 10-18 |
Кајмак | 800-1000 |
Сир | 300-500 |
Пршута | 1200-2200 |
Сланина | 500-1000 |
Суџук | 900 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |
Телад | |
Дебеле свиње | |
Прасад | 370-400 |
Овце | 120-130 |
Јагњад | 350 |
Пшеница | 45 |
Кукуруз | 40 |
Јечам | 45 |
ШАРАН | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 399 |
ГИРИЦЕ | 169 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 579 |
СКУША | 419 |
ХАРИНГА | 279 |
ПАСТРМКА | 699 |