НАЗИВ РОБЕ | 01. 04. | 08. 04. | 15. 04. | 22. 04. | 29. 04. |
Пројино брашно | 100 | 100 | 100 | 100 | 100 |
Кромпир | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 60-80 | 80 |
Пасуљ | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 | 250-500 |
Паприка | 350-450 | 350-450 | 350-450 | 350-450 | 350-450 |
Парадајз | 300-320 | 300-320 | 250-300 | 250-280 | 250-300 |
Краставци | 250-350 | 200-300 | 200-250 | 200-230 | 150-200 |
Тиквице | 250 | 250 | 250 | 250 | 180 |
Цвекла | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 | 80-100 |
Спанаћ | 100-150 | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100 |
Купус | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 100 |
Целер | 250 | 250 | 250 | 250 | 250 |
Першун веза | 50 | 50 | 50 | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 | 100-120 |
Зелени лист купуса | 60-80 | 50-70 | 50-70 | 50-70 | 50-70 |
Зелена салата | 40-50 | 40-50 | 40-50 | 40-50 | 40-50 |
Црни лук | 70-100 | 70-100 | 70-100 | 70-100 | 70-100 |
Бели лук | 800- 1100 | 800- 1100 | 800- 1100 | 800- 1100 | 800- 1100 |
Шампињони | 250 | 280 | 280 | 280 | 280 |
Броколи | 350 | 350 | 350 | 350 | 250 |
Празилук | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Карфиол | 300 | 300 | 300 | 300 | 250 |
Плави патлиџан | 300 | 300 | 300 | 300 | 300 |
Кисели купус | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 | 120-150 |
Млади лук (веза) | 40-50 | 40-50 | 40-50 | 40-50 | 40-50 |
Mлади кромпир | 300-350 | 300-350 | 250-300 | ||
Ротква | 150 | 150 | 150 | 150 | 180-200 |
Ротквице | 50 | 50 | 50 | 50 | 50 |
Боранија | |||||
Крушке | 120-180 | 120-180 | 120-180 | 120-160 | 120-180 |
Јабуке | 30-120 | 30-120 | 30-120 | 30-120 | 30-120 |
Дуње | 100 | 200 | 200 | 180 | |
Мушмуле | |||||
Kаjсије | |||||
Мед | 900- 1100 | 900- 1100 | 900- 1100 | 900- 1100 | 900- 1100 |
Нектарине | |||||
Брескве | |||||
Суве шљиве | 400-600 | 400-600 | 400-600 | 400-600 | 400-600 |
Лубенице | |||||
Јагоде | 450-500 | 500 | 500 | 400-500 | 400-500 |
Малине | |||||
Шљиве | |||||
Грожђе | |||||
Лимун | 100-130 | 130 | 130 | 130 | 130 |
Јужно воће | 100-250 | 100-250 | 80-250 | 80-250 | 120-250 |
Лешници 1кг | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 | 1000- 1200 |
Језгра ораси | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 | 1000 |
Очишћена живина | 290-390 | 279-390 | 279-390 | 279-390 | 309-420 |
Јаја | 12-20 | 12-16 | 12-16 | 12-16 | 12-16 |
Кајмак | 800-1000 | 800- 1000 | 800- 1000 | 800-1000 | 800-1000 |
Сир | 300-500 | 300-500 | 300-350 | 300-350 | 300-350 |
Пршута | 1200- 2000 | 1200- 2000 | 1200- 2000 | 1200- 2000 | 1200- 2200 |
Сланина | 450-850 | 50-850 | 450-850 | 450-850 | 450-850 |
Суџук | 900 | 900 | 900 | 900 | 900 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |||||
Телад | |||||
Дебеле свиње | 200-220 | ||||
Прасад | 300-330 | 300-320 | 340-350 | 350-380 | 350-370 |
Овце | 120-130 | 120-130 | 120-130 | 120-130 | 120-130 |
Јагњад | 400 | 350-370 | |||
Пшеница | 45 | 45 | 45 | 45 | 45 |
Кукуруз | 40 | 40 | 40 | 40 | 40 |
Јечам | 45 | 45 | 45 | 45 | 45 |
ШАРАН | 599 | 599 | 699 | 749 | 799 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 529 | 529 | 529 | 529 | 599 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 399 | 399 | 399 | 399 | 399 |
ГИРИЦЕ | 169 | 169 | 169 | 169 | 169 |
ОСЛИЋ ХЕК | 549 | 549 | 549 | 549 | 549 |
ФИЛЕТ СОМА | 459 | 459 | 459 | 459 | 499 |
СКУША | 419 | 419 | 419 | 419 | 419 |
ХАРИНГА | 279 | 279 | 279 | 279 | 279 |
ПАСТРМКА | 619 | 619 | 699 | 699 | 699 |