ПИЈАЦА (Фото: В. Јовичић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   11. 04.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 300-650
Паприка 450-550
Парадајз 280-300
Краставци 250-300
Тиквице 250
Цвекла 120-150
Спанаћ 150-200
Купус 100-180
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 80
Зелена салата 50
Црни лук 80-120
Бели лук 800-1000
Шампињони 400
Броколи 400-450
Празилук 170-200
Карфиол 350
Плави патлиџан 350
Кисели купус 220-300
Млади лук (веза) 50
Ротква 180-200
Ротквице 60
Боранија 600
Млади кромпир 450-500
Крушке 300-340
Јабуке 50-200
Шљиве  
Грожђе  
Лубенице  
Мед 1000-1300
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Мушмуле  
Брескве  
Јагоде 600
Малине  
Лимун 250
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-240
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 12-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница 35
Кукуруз 30
Јечам 35
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 469
ГИРИЦЕ 299
ОСЛИЋ ХЕК 569
ФИЛЕТ СОМА 519
СКУША 529
ХАРИНГА 399
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК      399

Фото: Виолета Јовичић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.