
НАЗИВ РОБЕ | 07. 03. | 14. 03 |
Пројино брашно | 100-120 | 100-120 |
Кромпир | 80-100 | 60-100 |
Пасуљ | 300-650 | 300-650 |
Паприка | 450 | 450-500 |
Парадајз | 300-350 | 280-330 |
Краставци | 300-350 | 300-350 |
Тиквице | 300 | 300 |
Цвекла | 100 | 100 |
Спанаћ | 200 | 150-200 |
Купус | 130-200 | 130-220 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100 | 100 |
Зелени лист купуса | 100 | 100 |
Зелена салата | 50-60 | 30-60 |
Црни лук | 100 | 100 |
Бели лук | 800-1000 | 800-1000 |
Шампињони | 400 | 400 |
Броколи | 400 | 350 |
Празилук | 200 | 180-200 |
Карфиол | 300 | |
Плави патлиџан | 400 | 350 |
Кисели купус | 250-300 | 250-300 |
Млади лук (веза) | 50 | 50-60 |
Ротква | 100-120 | 100-120 |
Ротквице | 50-70 | 50-60 |
Боранија | ||
Корнишони | ||
Крушке | 120-340 | 120-340 |
Јабуке | 50-200 | 50-200 |
Шљиве | ||
Грожђе | ||
Лубенице | ||
Мед | 1000-1300 | 1000-1300 |
Диње | ||
Суве шљиве | 400-500 | 400-500 |
Купине | ||
Боровница | ||
Мушмуле | 200 | 200 |
Брескве | ||
Јагоде | 600-700 | |
Малине | ||
Лимун | 180 | 180 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 130-220 | 140-220 |
Лешници 1кг | 1500 | 1500 |
Језгра ораси | 1200 | 1200 |
Очишћена живина | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 10-20 | 10-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 | 800-1400 |
Суџук | 1400 | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | ||
Овце | ||
Јагњад | ||
Пшеница | 30 | 30 |
Кукуруз | 30 | 30 |
Јечам | 30 | 30 |
ШАРАН | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 | 749 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 449 | 449 |
ГИРИЦЕ | 299 | 299 |
ОСЛИЋ ХЕК | 569 | 569 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 | 499 |
СКУША | 499 | 499 |
ХАРИНГА | 399 | 399 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 399 | 399 |