ПИЈАЦА
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
ПИЈАЦА
     НАЗИВ РОБЕ   07. 03.   14. 03
Пројино брашно 100-120 100-120
Кромпир 80-100 60-100
Пасуљ 300-650 300-650
Паприка 450 450-500
Парадајз 300-350 280-330
Краставци 300-350 300-350
Тиквице 300 300
Цвекла 100 100
Спанаћ 200 150-200
Купус 130-200 130-220
Целер 250-500 250-500
Першун веза 50 50
Шаргарепа 100 100
Зелени лист купуса 100 100
Зелена салата 50-60 30-60
Црни лук 100 100
Бели лук 800-1000 800-1000
Шампињони 400 400
Броколи 400 350
Празилук 200 180-200
Карфиол   300
Плави патлиџан 400 350
Кисели купус 250-300 250-300
Млади лук (веза) 50 50-60
Ротква 100-120 100-120
Ротквице 50-70 50-60
Боранија    
Корнишони    
Крушке 120-340 120-340
Јабуке 50-200 50-200
Шљиве    
Грожђе    
Лубенице    
Мед 1000-1300 1000-1300
Диње    
Суве шљиве 400-500 400-500
Купине    
Боровница    
Мушмуле 200 200
Брескве    
Јагоде   600-700
Малине    
Лимун 180 180
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 130-220 140-220
Лешници 1кг 1500 1500
Језгра ораси 1200 1200
Очишћена живина 299-500 299-500
Јаја 10-20 10-20
Кајмак 1000-1500 1000-1500
Сир 500-900 500-900
Пршута 1500-3000 1500-3000
Сланина 800-1400 800-1400
Суџук 1400 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад    
Овце    
Јагњад    
Пшеница 30 30
Кукуруз 30 30
Јечам 30 30
ШАРАН 749 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 449 449
ГИРИЦЕ 299 299
ОСЛИЋ ХЕК 569 569
ФИЛЕТ СОМА 499 499
СКУША 499 499
ХАРИНГА 399 399
ПАСТРМКА 799 799
ТОЛСТОЛОБИК 399 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.