
НАЗИВ РОБЕ | 21. 02. |
Пројино брашно | 100-120 |
Кромпир | 80-100 |
Пасуљ | 300-650 |
Паприка | 350-450 |
Парадајз | 270-300 |
Краставци | 300-370 |
Тиквице | 250 |
Цвекла | 100 |
Спанаћ | 200-250 |
Купус | 100-140 |
Целер | 250-500 |
Першун веза | 50 |
Шаргарепа | 100 |
Зелени лист купуса | 100-120 |
Зелена салата | 50-60 |
Црни лук | 100 |
Бели лук | 800-1000 |
Шампињони | 400 |
Броколи | 400 |
Празилук | 200-250 |
Карфиол | |
Плави патлиџан | 400 |
Кисели купус | 250-300 |
Млади лук (веза) | 50 |
Ротква | 100-120 |
Ротквице | 50-70 |
Боранија | |
Корнишони | |
Крушке | 180-320 |
Јабуке | 50-150 |
Шљиве | |
Грожђе | |
Лубенице | |
Мед | 1000-1300 |
Диње | |
Суве шљиве | 400-500 |
Купине | |
Боровница | |
Мушмуле | 200 |
Брескве | |
Смокве | |
Малине | |
Лимун | 160 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-220 |
Лешници 1кг | 1500 |
Језгра ораси | 1200 |
Очишћена живина | 299-500 |
Јаја | 10-20 |
Кајмак | 1000-1500 |
Сир | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 |
Суџук | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | |
Телад | |
Дебеле свиње | |
Прасад | |
Овце | |
Јагњад | |
Пшеница | 30 |
Кукуруз | 30 |
Јечам | 30 |
ШАРАН | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
ГИРИЦЕ | 269 |
ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
ФИЛЕТ СОМА | 499 |
СКУША | 429 |
ХАРИНГА | 339 |
ПАСТРМКА | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 399 |